Kadın Kolları Başkanı İŞKUR Gibi Çalışmış

Kadın Kolları Başkanı İŞKUR Gibi Çalışmı

Kadın Kolları Başkanı İŞKUR Gibi Çalışmış

Düzce'de yüzlerce üniversite mezunu işsizlikle boğuşurken, AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Güler Güneş, siyasi gücünü kullanarak yakın çevresini torpille kamu dairelerinde işe sokuyor... Güneş'in, yakın arkadaşı ve AK Parti Kadın Kolları Üyesi Canan Çarıkçı'yı Düzce Valiliğinde işe başlattığı iddia edildi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Belediye Meclis Üyesi Güler Güneş hakkında her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılıyor.Düzce Belediyesi Kadınlar Lokalinin işletmesini alan, AK Parti Kadın Kolları'nda birlikte görev yaptığı yakın arkadaşı Emine Alkan'ı Düzce Belediyesinde Müdür Yardımcısı yaptıran Güneş'in, yine yakın arkadaşı Canan Çarıkçı'yı da siyasi baskıyla Düzce Valiliği'nde işe başlattığı iddia edildi. 

Çarıkçı'nın hangi vasıfla Düzce Valiliği'nde işe başlatıldığı ve her hangi bir mülakata tabi olup olmadığı merak konusu olurken, Düzce Valiliği'nin kamuoyunda oluşan büyük tepkiler nedeniyle Çarıkçı'nın iş haddine son vereceği öğrenildi. 

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevinde adı bir çok şaibeli işe karışan  Güneş'e her kesimden tepkiler gelmeye devam ederken, konu ile ilgili AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin'in bir an önce açıklama yapması bekleniyor.

KAYNAK; DÜZCE CESUR HABER 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
11.08.2019
15:25

Cok yazik ondan sonra hak hukuk adalet hic üzülmüyorum bir Akp li olarak son secimlerde aldiklari sonuca Herkez hakkettigini yasiyor sorun su güzelim düzcede önüne geleni il yönetimine alirsan herhalde denenmislerle yola devam dersen hic memlekette yeni kimse yokmus gibi olacagi bu yazik cok yazik

Katılıyorum   Katılmıyorum
%44,92
Kosavali
10.08.2019
16:27

Malasef insan oğlunun yapisinda var bu format.bu ak pari deyilde başka bir parti de yonetici olsa idi yine yine bu tarz seyler olcakti .malesefki diyer partiler de geçmişde yapilan yanlişlar ak partide de yoğun bir sekilde yapilmaya başladi ve ayyuka cikmaya başlamiştir .bu gidişat.düzeltilmez ise .oyle gorunuyor ki yakin gelecekte ak parti tozlu raflarda yerini alacaktir bu boyle biline.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,81
Dursun kara
10.08.2019
16:19

Bunlar adamın hem parasını yerler hemde givgiv gecerler

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,87
Atilla kaygisiz
10.08.2019
12:48

Niye şaşırıyosunuz Akçakoca Ak Parti kadın kolları eski başkanı kırk yaşından sonra düzce Kosgep de işe başladı.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%66,67
Akçakocalı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.