Tasarruf için araçlar daha ucuza kiralandı

Tasarruf için araçlar daha ucuza kiralandı

Düzce Belediyesi tarafından hizmetlerin yürütülmesi için kiralanan araçlarda revizyona gidildi. Daha önce araçların kiralandığı firmadan daha nite likli ve ucuz araç kiralayan başka bir firma ile anlaşılınca pahalı olan firmadan kiralanan araçlar iade edilerek yerine daha ucuz araç kiralayan başka araç kiralama firması ile anlaşma sağlandı.


Düzce Belediyesi’nde tasarruf dönemi hızla devam ediyor. Birçok harcama kaleminde tasarrufa giden ve küçülen Düzce Belediyesi Başkan Yardımcılarının otomobillerinin de içinde bulunduğu kiralık araç filosunu da daha ucuz olan bir başka firma ile değiştirdi. İçinde kamyonetlerin, hizmet araçlarının, makam araçlarının bulunduğu 80’in üzerinde araç iade edilerek daha az maliyetli ve daha kapsamlı araçlar ile değiştirildi. 
Yeni araçlarla ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli; “İçlerinde hizmet için kullanılan araçların, makam araçlarının da bulunduğu 80 civarında aracımızı iade ederek daha az maliyetli araçların bulunduğu bir başka firma ile anlaştık. Böylece maliyetlerimiz daha da düşürdük. Burada amacımız, hizmetlerin aksamadan devam etmesidir.

Düzce için çalışmaya devam edeceğimiz araçlarımızda maliyet indirimine giderek hem maliyetlerimizi düşürerek tasarruf tedbirlerini hayata geçirdik hem de hizmet için gereken araçlarımıza kavuştuk” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.