Pazar Yeri İçin Geri Sayım Başladı!

Pazar Yeri İçin Geri Sayım Başladı!

Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan seçim zamanında verdiği vaatleri koltuğu devir almasının ardından henüz 5 aylık gibi kısa sürede arka arka sıralamaya başladı.

İlçenin en büyük problemlerinden olan ve yıllardır atıl halde bulunan üstü açık pazaryeri için çalışmalara başlanarak modern, kapalı ve çok yönlü kullanılması için projeler hazırlandı.

Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan Gölyaka81'e yaptığı açıklama da "İlçemizin yıllarca atıl halde bulunan mevcut pazaryeri için seçim çalışmalarımız sürecinde vatandaşlarıma söz vererek burayı mevcut yerinde 2 bin metrekarelik kapalı alanı olacak şekilde günümüz mimarisine uygun modern ve çok yönlü kullanmaları için hizmetlerine sunacağımıza söz vermiştik. Kapalı pazaryerinin içerisinde 100 araçlık otoparkı, 120 adet pazarcılar için tezgah, pazarcı odası, mescit, bay-bayan lavabo ve aynı zamanda toplantı, düğün gibi cemiyetlerin yapılabileceği bir salonumuzun bulundu pazaryerinin projelerini tamamladık ve kısa sürede ihale aşamasına geçilecektir. Şimdiden tüm ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
8.09.2019
20:10

Yaparsa Yakup Başkan yapar Gönül adamı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,69
Gölyakalı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.