Azap Projelerini Paylaştı

Ahmet Azap Projelerini Paylaştı

Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap önümüzdeki dönem için hazırladığı projeleri Gümüşovalılara tanıttı. Azap geçtiğimiz 5 yıl içinde Belediyenin 7 Milyon TL’lik borcunu ödeyerek, ilçeye  25 Milyon TL yatırım yaptıklarını söyledi.

Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap hafta sonu Gümüşovalı vatandaşlar ile bir araya gelerek projelerini tanıttı. 5 Yıl boyunca yaptığı hizmetleri sıralayan ve devam eden projeler ile ilgili bilgiler de veren Azap önümüzdeki 5 yıl için hazırladığı projelerini Gümüşovalıların beğenisine sundu.

Proje tanıtım toplantısına AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü, Düzce Milletvekilleri Ayşe Keşir ve Fahri Çakır, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, ve Gümüşova halkı katıldı.

Yeni dönem projeleri için bilgi veren Azap; “Yeni dönemde yapacağımız Millet Bahçesi mesire alanı projemizle birlikte ilçemizin sosyal donatı alanı ihtiyacını gidereceğiz. Ayrıca gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirebileceği, spor, kütüphane ve etüt alanlarının bulunduğu modern bir gençlik merkezi inşa edip vatandaşlarımızın kullanımına sunmayı hedefliyoruz.” Dedi.

Azap projelerini başlıklarıyla şöyle anlattı:

“Her mahallemizde hanım kardeşlerimizin ve gençlerimizin çeşitli organizasyonlarında kullanımına uygun ve muhtarlarımızın da faydalanacağı mahalle konakları inşa edeceğiz.

Günümüzde internet ve teknoloji hayatımızın önemli bir parçası haline gelmiştir bizimde vatandaşlarımıza yeni dönemde sunacağımız hizmetlerden biri  ücretsiz internet olacaktır. Kent Parkımızda vatandaşlarımıza ücretsiz, hızlı ve güvenli internet hizmeti vereceğiz.

İstihdamı artırmak ve kolaylaştırmak adına hayata geçireceğimiz projemiz ise meslek edindirme kursları olacak, mesleği olmayan vatandaşların meslek edinmesine, mesleği olan vatandaşlarımızın mesleklerini geliştirmesine yardımcı olacağız.

Projelerimizden biri de 3 mahalle 3 camii projemizdir, ilçemizin Yeni, Kültür ve Hacılar mahallelerimize cami inşa ederek vatandaşlarımızın ibadetlerini kolaylaştırmak istiyoruz.

Kaynaşlı’dan başlayan ve Gölyaka otoban bağlantısında sona erecek olan Düzce Kuzey Çevre Yolu’na Gümüşova’dan bağlantı yapılması için çalışacağız bu proje sayın bakanımız Faruk ÖZLÜ beyefendinin bakanlığı döneminden beri gündemimizde yer almaktadır. Bu sayede ilçemizden Düzce Üniversitesi ve Ereğli yoluna daha rahat ulaşım sağlanacaktır.”

Siyasilerin desteğini istedi

Azap, İlçeye yapılacak otoyol çıkış projesi için  milletvekilleri, başkan adayı ve il başkanından destek istedi.

Azap’ın diğer projeleri:

“İlçemizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan Merkez Mahallesi ile Fatih Mahallesini birbirine bağlayacak olan D-100 karayolu araç alt geçididir. Bu proje onaylanmış olup Karayolları 4. Bölge Müdürlüğünce ihale hazırlıkları yapılmaktadır inşallah 2019 yılı içerisine yapımına başlanıp 2019 yılında yapımı tamamlanacaktır.

Yeni dönemde sıfır atık anlayışı ile katı atık yönetimi gerçekleştireceğiz. Düzenli veya vahşi depolama olmayacak. Teknoloji ile birlikte Gümüşova’nın çöpü fayda sağlayacak. Düzce Belediyesi işbirliği ile kurulacak entegre katık atık ayrıştırma ve işleme tesisinde çöplerimizden enerji, gübre ve kum üretilecektir. Görevde bulunduğumuz 5 yıl boyunca ilçemizde saydığımız alanlarda güzel gelişmeler olmuştur ve ilçemiz sınıf atlamıştır”

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.