Trafik Tek Parklar Çift Şerit

Trafik Tek Parklar Çift Şerit

İstanbul Caddesi’de ki 2. hatta 3. sıra parklar sürücüleri canından bezdiriyor. Sürücüler ve yayalar; “İstanbul Caddesi kapalıyken daha iyiydi İstanbul Caddesi esnafı 2. sıra parklar yapılsın diye mi dilekçe verdi” diye sormadan geçemiyor.

Şehir merkezindeki trafik sürücüleri ve yayaları canından bezdiriyor. Havaların mevsim normalleri üzerinde olması iyice sinirleri gererken İstanbul Caddesi’nde yapılan 2. sıra hatta 3. sıra parklar nedeniyle trafiğin iyice sıkışması ve tek sıra halinde ilerlemesi sürücüleri de yayaları da çileden çıkartıyor.

Sıkışıklık nedeniyle ilerleyemeyen sürücüler dakikalarca kuyrukta ilerlemeye çalışırken gerilen sinirler nedeniyle de sık sık tartışmalar da yaşanıyor. Trafik ve Tescil Denetleme Şubesi ekiplerinin ve trafik zabıtanın devamlı devriye attığı İstanbul Caddesi’nde usulsüz parkların önüne geçilememesi nedeniyle sıkışan trafikte yayalar ve sürücüler; “Cadde trafiğe kapalıyken gayet güzeldi. İnsanlar yürüyordu. Yollar uzuyordu ama bu kadar sinir bozucu değildi. Sıcak ve bunaltıcı havada birde İstanbul Caddesi’nde ilerlemeye çalışıyoruz. İstanbul Caddesi esnafları trafiğe açılsın diye dilekçe vermişlerdi. Dilekçeleri bunun için mi verdiler” diyerek serzenişte bulundular.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
14.06.2019
09:31

bir hata yapıldı ardından defalarca aynı hatayı tekrar yaptılar, esnafın keyfi olsun diye vatandaşa çile çektiriyorlar, o yol kapanmalıdır

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,44
tek çare o yol kapanmalı
13.06.2019
20:10

Anıt parkın oradaki “kişiye özel”dubaları kaldıran arkadaşlar bu konuyu hallederlerse çok memnun oluruz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,94
Akif
13.06.2019
18:30

Bir belediyede bir tane mantıklı iş yapılmaz mı anlamıyorum ya şu istanbul caddesi zaten her şeyi anlatıyor he bi de bugün gördüm Asar Deresindeki Yaya köprülerini başdan düzenlenmesi ahşapdan yapılması gerekirken tadilat yapıyolarmış belli bu başkanda yalandan işler yapacak

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,98
Mantık Arıyan Bir Adam


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.