Başkan Özlü afet bölgelerini ziyaret etti

Başkan Özlü afet bölgelerini ziyaret etti

65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü sel felaketinin yaşandığı Akçakoca ve Cumayeri Dokuzdeğirmen köyünü ziyaret etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Akçakoca'da buluşan Başkan Özlü burada zarar gören yerleri inceledi.

Akçakoca ve Cumayerinde etkili olan sağanak yağış Melen Nehrinin taşmasına neden olmuş ve Dokuzdeğirmen köyü ile çevre köylerde sele sebep olmuştu. Bölgede arama kurtarma ve su tahliye çalışmaları devam ederken Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyarette selden zarar gören vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özlü "belediyemiz araç ve personeliyle selzede vatandaşlarımızın emrindedir. Gerek evler, gerek tarım arazileri bu selden zarar görmüş. Hatta telef olan hayvanlar var. Biz kurum olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Daha sonra Akçakoca'da incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya eşlik etmek üzere bölgeden ayrılan Başkan Özlü, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Düzce Miletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve il protokol üyelerinin de bulunduğu heyet ile Akçakoca'yı ziyaret ederek selden zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dilekleri iletti. Burada Düzce Belediyesinin de destek verdiği müdahale ve temizlik çalışmaları hakkında Bakan Soylu'ya bilgiler veren Başkan Özlü "Allah bir daha böyle afetler yaşatmasın, bölgede yaşayan tüm vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.