Okan Yanmaz'a Ziyaretçi Akını

Okan Yanmaz'a Ziyaretçi Akını

Okan Yanmaz'a Ziyaretçi Akını

Sel afetinin en çok yara açtığı ilçe olan Akçakoca’da yaraların hızla sarılması için her platformda sıkıntıları dile getiren Belediye Başkanı Okan Yanmaz, önceden planlanmış operasyonlar için ameliyat masasına yattı.Başarılı bir operasyon geçiren Yanmaz'ın hızla toparlandığı görüldü.

 Mide küçültme ve ses telleri operasyonları geçiren Başkan Yanmaz’a ilk ‘Geçmiş olsun’ ziyaretini gerçekleştirenler arasında Akçakocalı dostlarının yanı sıra MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu ve yönetimi de yer aldı.

Eşi Nursen Yanmaz ile Aile fertlerinin yanından ayrılmadığı Yanmaz’ın geçirdiği operasyonlar hakkında yakınlarına dahi bilgi vermeyerek sessiz sedasız süreci atlatmak istediği ancak duyan herkesin hastaneye koştuğu öğrenildi. Yanmaz’ı hastanede ziyaret edenler arasında yakın aile dostu Süha Özkök ile MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu ve yönetimi de yer aldı. 

Başkan Yanmaz'ın moralinin çok yüksek olduğu görülürken, hastane kaynaklarından edinilen bilgiye göre,Başkan Yanmaz'ın taburcu olduktan sonra  enfeksiyon riskine karşı tedbir amaçlı  3-4 günlüğüne gözden uzak bir sağlık merkezinde dinlenmeye çekileceği öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.