Misafirleri Makamında Ağırladı

Misafirleri Makamında Ağırladı

Misafirleri Makamında Ağırladı

65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü kendisini ziyarete gelen misafirlerini makamında ağırlıyor.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ?hayırlı olsun' dileklerini iletmek isteyen ziyaretçileri ile makamında bir araya geliyor. Düzce'nin geleceğini şekillendirmek için yapılacak çalışmalarda kurum, STK temsilcileri ile vatandaşların beklentilerinin büyük önem taşıdığını her fırsatta ifade eden Başkan Özlü ziyaretçilerine tek tek ilgi göstermeyi ihmal etmedi. Başkan Özlü, son olarak Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Necmi Aksoy'u, Çilimli Minibüs ve Otobüsle Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Adem Karslıoğlu'nu, Gümüşova Minibüs ve Otobüsle Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İsa Yağız'ı, Cumayeri Minibüs ve Otobüsle Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İbrahim Duman'ı, Gölyaka Minibüs ve Otobüsle Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ahmet Sivil'i, MÜSİAD Karadeniz Ereğli Başkanı Abdülkadir Çınar ile yönetim kurulu üyelerini makamında misafir etti.

Ziyaretçilerinin hem ?hayırlı olsun' dileklerini kabul eden hem de talep ve önerilerini dinleyen Başkan Dr. Faruk Özlü "çeşitli kurum ve kuruluşlardan ziyaretime gelen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şahsıma gösterdikleri ilgi beni ziyadesiyle memnun etti. Gerek iş dünyası gerek eğitim dünyasından önemli isimlerle bir araya geldik. Esnafımızın temsilcileri de bizlere desteklerini iletti. Hepsinin ülkemiz için, Düzcemiz için bir şeyler yapma arzusu var. El birliği ile güzel işlere imza atacağız inşallah" ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.