Düzce'de Otomobil Tutkunları ve 1919 Fidan Dikti

Düzce'de Otomobil Tutkunları ve 1919 Fidan Dikti

Düzce Otomobil Sporları ve Offroad Derneği, İl Jandarma Komutanlığı ve Düzce Üniversitesi iş birliğinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Beyköy Beldesi’nde fidan dikimi etkinliği yaptı.

 

Düzce Otomobil Sporları ve Offroad Derneği, İl Jandarma Komutanlığı ve Düzce Üniversitesi iş birliğinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Beyköy Beldesi’nde fidan dikimi etkinliği yaptı. Askerler, DOSOD üyeleri ve vatandaşlar, yaklaşık 60 dönüm alana diktikleri çam, ardıç ve köknar fidanına can suyu verdi.

 

Bu arada 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı’na düzenlenen saldırıda şehit olan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın kabrinin çevresine de fidan dikildi.

 

Düzce Otomobil Sporları ve Offroad Derneği Başkanı İsmail Aydın, birçok kesimin desteğiyle 1919 fidana ulaştıklarını söyledi.

İl Jandarma Komutanlığı’na desteklerinden dolayı teşekkür eden İsmail Aydın, "Günün anlam ve önemi dolayısıyla 1919 fidan dikimi yaptık” diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.