Gençlik Spor'da görev değişimi

Gençlik Spor'da görev değişimi

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine 2013 yılında Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürütürken Düzce'ye Atanan Feyzullah Dereci Afyonkarahisar İl Müdürü olarak ataması yapıldı.

6 Yıldır Düzce'de çeşitli görevlerde bulunan Dereci'nin yerine TÜGVA Düzce Şube Başkanı ve Cumayeri Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü olarak görev yapan İsa Yazıcı getirildi. 
 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
17.10.2019
08:25

DERECİYE HAYIRLI OLSUN, ANCAK İKTİDAR PARTİSİNDE TORPİL YOKTU HANİ, HERKES HAK ETTİĞİ YERE LİYAKATİYLE GELECEKTİ, İSA YAZICININ ABİSİ VALİ OLUNCA LİYAKAT ORADAN MI GELİYOR. İSA YAZICININ GENÇLİK SPORLA OLAN BİRİKİMİ NEDİR, YAZIKLAR OLSUN, MİLLETİN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKA BAKA ENAYİ YERİNE KOYUYORSUNUZ. İLÇE MÜDÜRLERİNİ DE AYNEN ÖYLE DÜZ MEMUR KEN YADA İŞÇİYKEN GETİRDİNİZ İLÇE MÜDÜRÜ YAPTINIZ, AMA ÖBÜR TARAFTAN BİR DÜZ MEMUR ŞEF VEYA MÜDÜR OLMAK İÇİN YÜKSELME SINAVLARINA GİRECEK HEMDE DEFALARCA KAZANIRSA MÜDÜR OLACAK, AMA BUNLAR T..... YALAYANLAR DİREK MÜDÜR İL YADA İLÇE FARK ETMİYOR, REİSİ İÇTEN YIKANLAR BUNLAR İŞTE, ALLAH'TAN BULUN İNŞALLAH.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,50
ALLAH BİR GÜN SORAR ELBET


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.