Davutoğlu'nun Yeni Partisinde Sürpriz İsim

Davutoğlu'nun Yeni Partisinde Sürpriz İsim

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bolu Abant’ta bir otelde kurucular kurulu toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı ya Düzce’den daha önce AK Parti Milletvekilliği yapmış bir isim katıldı. Katılan ismin Düzce’de ayrıca Kurucu İl Başkanı olacağı da iddia edildi.

AK  Parti'de daha önce Konya Milletvekilliği yapan Dışişleri Bakanlığı görevinin ardından Başbakanlık koltuğuna oturan Ahmet Davutoğlu, geçtiğimiz aylarda AK Parti'den istifa etmiş ve ülkeye yeni bir siyasi parti kurulacağını dile getirmişti. Siyasi parti kurulum çalışmalarını komşu ilimiz Bolu'da gerçekleştiren Ahmet Davutoğlu dün akşam partinin kurucular kurulunda yer alacak isimler ile bir araya geldi.

Toplantıya Düzce'de de eski simalar katılım sağlaması dikkatlerden kaçmadı. Buna göre AK Parti'nin 24. Dönem Düzce Milletvekili Görevini yapan Osman Çakır'da toplantıya katılan isimlerden oldu. Edinilen bilgiye göre; Osman Çakır'ın Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı partide kurucular kurulu üyesi olacağı ve Düzce'de kurulacak partinin de il başkanlığı görevini yapacağı öğrenildi.

İstifa Etmemiş

AK Parti kaynaklarından alınan bilgilere göre ise 24. Dönem Düzce Milletvekili Osman Çakır'ın, Ahmet Davutoğlu'nun istişare toplantısı öncesinde AK Parti'nin ne Düzce ne de Akçakoca ilçe teşkilatlarına herhangi bir istifa dilekçesi vermediği halen daha AK Parti üyesi olduğu öğrenildi.

İhraç Edilecek Mi?

Ahmet Davutoğlu'nun yeni kurulacak partisinin kurucular kurulu üyeliğini ve kurucu il başkanlığı görevini yapması beklenen 24. Dönem Düzce AK Parti Milletvekili Osman Çakır'ın AK Parti'den bu fotoğraf sonrası ihraç edilmesi bekleniyor...

24. Dönem Düzce AK Parti Milletvekili Osman Çakır'ın milletvekili görevini yaptığı dönemde FETÖ elebaşı Fettullah Gülen’i Pensilvanya’da ziyaret etmesi birçok habere konu olmuş ve öne çıkmıştı.

Kaynak: Düzce Takip


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.12.2019
16:31

akp de kalırsan fetoculukla suçlanmazsın.....sen blirsin .....Ha cesaret ....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,53
Duyarlı
3.12.2019
12:02

yapma bunu Osman yapma.....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%46,34
yuhhh
3.12.2019
11:50

KİMLERİN BU MİLLETLE UĞRAŞTIĞINI GÖRMEYEN KÖRLER, RTE Yİ NEDEN ÇEKEMEDİKLERİ BELLİ OLMUYOR MU. HALEN DAHA NEYİN KİNİNİ GÜDÜYORLAR, BİR VATAN HAİNİNİN PEŞİNDEN GİDEN HAİNLER TÜRK DEĞİL MÜSLÜMAN ASLA OLAMAZLAR. TÜM PARTİLERİN RTE YE DESTEK VERMESİ GEREKİRKEN KARŞISINDA OLMALARI DA BU HAİNLERLE AYNI SAFTA OLMALARI DEMEKTİR.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,19
RTE Yİ ANLAMAYAN BU MEMLEKETİ HİÇ ANLAMAZ


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.