ÇARŞAMBA GÜNÜ YENİ FİYAT

ÇARŞAMBA GÜNÜ YENİ FİYAT

Olacak mı olmayacak mı tartışmaları süredursun Düzce?de fırıncılar ekmeğe zam yapıyor. 250 gram ekmeğin 1 liradan satıldığı Düzce?de Çarşamba gününden itibaren 350 gram ekmeğin 1,5 liradan satılacağı, bir süre sonra ise gramajın düşürülerek fiyatın aynı kalacağı iddia edildi.

 

1,5 LİRAYA ÇIKIYOR

Fırıncıların talebi ile Düzce?de ekmeğe zam yolda. Ekmeğe zam yapılacak olmasına tepkiler süredursun, fırıncılar 1 liralık ekmek fiyatını 1,5 liraya çıkarmaya hazırlanıyor.

 

 

Düzce?deki fırıncıların ekmeğe  zam yapmak istemesi tepkiyle karşılanırken, 2013 yılından bu yana 250 gram ekmeğin 1 liradan satıldığını ve 3 yıldır zam yapılmadığını  ileri süren fırıncılar zam talebinde bulundu.

YENİ FİYAT ÇARŞAMBA BAŞLIYOR

Fırıncıların zam talebini değerlendiren Fırıncılar Odasının önümüzdeki Çarşamba gününden itibaren yeni fiyatı uygulamaya başlayacağı öğrenildi. Yeni uygulama ile 250 gramlık ekmek 1 liradan satılırken, 350 gramlık ekmeğin 1,5 liradan satılacağı iddia edildi. Yeni düzenlemeye göre de bu fiyat ile ekmeğe yüzde 7'lik bir zam uygulanacağı öngörülüyor.

GRAMAJ DÜŞECEK İDDİASI

Ekmekle ilgili başka bir iddiaya göre ise, 350 gram olarak 1,5 liradan satılacak olan ekmeğin gramajı 6 ay sonra 300', bir 6 ay sonra da 250 grama düşürülecek ancak ekmek fiyatı aynı kalacağı için, yüzde 7'lik zam yüzde 17'ye ikinci 6 ay sonunda ise gramajın yeniden 250'ye düşürülmesiyle yüzde 20'ye çıkacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.