YİNE HALK OTOBÜSÜ

YİNE HALK OTOBÜSÜ

Düzce Belediyesi Denetimli Özel Halk Otobüsü, Şıralık mevkiinde aniden alev aldı, itfaiye yangına müdahale etti ancak alevlerin her yanını kapladığı otobüs adeta küle döndü.

Alınan bilgiye göre, Şıralık mahallesinde seyir halindeki Cihan C. İdaresindeki halk otobüsü motor kısmından çıkan alevlerle aniden tutuştu. Yangın tüm otobüse yayılırken, içinde yolcu olmaması olası bir felaketi önledi.

İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti ancak, otobüs adeta küle döndü.

Geçtiğimiz günlerde de aynı halk otobüslerinden birinde daha yangın meydana gelmiş şans eseri o otobüste de yolcu olmaması yüreklere su serpmişti. Ancak önlem alınmaması halinde,  bu eski otobüslerin içinde yolcu varken  yangın çıkmasının olası bir faciaya yol açabileceği düşünülüyor.

TEKNİK ARIZA YANGINA NEDEN OLDU

Düzce Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü tarafından yangın sonrası yapılan açıklamada, yangının teknik bir arızadan kaynaklandığı belirtilerek, rapor hazırlandığı ifade edildi.

Olayla ilgili önlem ve tedbirlerin alındığı kaydedilen açıklamada, Düzce Belediyesi Denetimli Özel Halk Otobüsünün Şıralık hattında sefer halinde iken motor kısmının meydana gelen teknik arıza nedeniyle alev aldığı ve tutuştuğu, olayın fark edilmesi ile birlikte otobüs şoförünün o esnada yolcu olarak bulunan bir kişiyi araçtan indirdiği, İtfaiyenin müdahalesi ile yangının kısa sürede söndürüldüğü bildirildi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.