YAPILAN İLAÇLAMA YETERLİ OLMUYOR

YAPILAN İLAÇLAMA YETERLİ OLMUYOR

Yaz aylarının kabusu olan sivri sineklere karşı yeterli ilaçlamanın yapılmamasına tepkiler geliyor. Sivrisineklere karşı yapılan ilaçlamaların artırılması isteniyor.

Havaların ısınması ve sıcakların bunaltması ile birlikte yaz aylarının kabusu sivri sinekler piyasaya çıkmaya başladı. Sivrisinekler için gerekli ilaçlamanın yeterince Düzce?nin merkez mahallelerine yapılmadığı gerekçesi ile tepkiler gelmeye başladı.

Yaz aylarının kâbusu sivrisinekler özellikle geceleri insanları rahatsız etmeye başladı. Hava sıcaklığının artması ile birlikte çoğalan sivrisineklere karşı gerekli önlemlerin alınmaması vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanıyor. Yeteri kadar ilaçlama yapılmadığını söyleyen vatandaşlar konu ile ilgili olarak çözüm bulunmasını istiyorlar.

Belediye tarafından şehir merkezine ilaçlamalar yapılıyor ancak yeterli olmamasından dolayı sıkılan ilaçların hiçbir etkisi olmuyor. Yaz aylarını sivri sinekler ile geçirmek istemeyenler belediye tarafından ilaçlamaların arttırılmasını istediler. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.