İL SAĞLIK VE YEŞİLAY DÜZENLEDİ

İL SAĞLIK VE YEŞİLAY DÜZENLEDİ

Düzce?nin kanayan yarası haline gelen Madde Bağımlılığı konusunda yapılan çalışmalar kapsamında Yerel Medya Bağımlılık Farkındalığı Eğitim programı gerçekleştirildi.

Düzce?de son dönemlerde hızla artan madde bağımlılığı emniyet güçlerinin çalışmaları ve geliştirilen projelerle ne kadar önlenmeye çalışılsa da uyuşturucu kullanımının ortaokul çağlarına kadar indiği biliniyor. Çalışmalar kapsamında Bağımlılıkla Mücadelede yerel medyada farkındalığı artırmak amacıyla bugün bir eğitim düzenlendi.

Valilik Konferans salonunda düzenlenen eğitime, İl Jandarma Komutanı Yılmaz Özdemir, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Sağlık Müdürü Mustafa Özyörük, Yeşilay Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Seylan, daire müdürleri ve yerel medya mensupları katıldı.

 

 

Programın açılış konuşmasını İl Sağlık Müdürü Mustafa Özyörük yaptı. Özyörük, madde bağımlılığı ile mücadelede medyanın önemine dikkat çekti.

Daha sonra kürsüye Yeşilay Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Seylan çıktı. Seylan 7 İl?de basın mensuplarına madde bağımlılık farkındalığı eğitimi verdiklerini söyledi.

TBM Formatörü Nazile Aydın, slayt gösteri eşliğinde, madde bağımlılığının ne olduğu, sonuçları ve zararları, riskten korunmak için neler yapılması gerektiği gibi başlıklarla bir sunum gerçekleştirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.