İL SAĞLIK?TAN ENGELLİLERE KOLAYLIK

İL SAĞLIK?TAN ENGELLİLERE KOLAYLIK

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü 16 Nisan Referandumunda engelli ve ulaşım engeli bulunan vatandaşları seçim sandıklarına götürecek.

16 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan seçimlerde oy kullanmak isteyen engelli, hasta ve evden bakım hizmeti alan vatandaşlar Düzce İl Sağlık Müdürlüğü tarafından oy kullanacakları alanlara götürülecek. Oy kullanabilmek için hizmet isteyen vatandaşlar  444 38 33-81 nolu telefona taleplerini ileterek bu imkandan faydalanabilecek.

 

 

Geçtiğimiz yıllardaki yerel ve genel seçimlerde Düzce?de yatalak ve engelli vatandaşların oy kullanabilmesi için İl Sağlık Müdürlüğü uygulama gerçekleştirmiş, il genelinde bir çok ambulans görevlendirilmişti.

Ambulanslarla evlerinden alınan vatandaşlar sandık başına getirilerek oy kullanmışlardı. Ancak bu uygulama oy kullanacak her engelli için geçerli olmayacak. İl Seçim kuruluna oy kullanmak için başvuru yapmayan vatandaşlar bu hizmetten yararlanamayacak. Bu vatandaşlar yakınlarının yardımı ile okullarda kurulan sandıklara gidip oy kullanabilecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.