ÖZYÖRÜK?TEN ZİYARET

ÖZYÖRÜK?TEN ZİYARET

Düzce İl Sağlık Müdürü Mustafa Özyörük, basın ile tanışma ziyaretleri gerçekleştirdi. Televizyonumuza da nezaket ziyaretinde bulunan Özyörük, sağlık alanında yapılan çalışmaları anlattı, projelerinden söz etti. Özyörük, Muncurlu hastanesinin engelli bakım merkezi olması için proje hazırladıklarını bildirdi.

Geçtiğimiz Aralık ayında göreve başlayan İl Sağlık Müdürü Mustafa Özyörük basınla tanışma ziyaretleri gerçekleştiriyor. Düzce Tv?yi de ziyaret eden Özyörük, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Timur Erdem ve Haber Müdürümüz Hülya İşcan ile müdürlüğün çalışmalarını konuştu, ses getirecek projelerinden söz etti.

Sağlık alanında eksikliklerin giderilmesi için Düzce?de her kesimin birlik içinde olması gerektiğini söyleyen Özyörük, görev süresinde 6 ayın dolmasıyla birlikte, sağlık alanında yapılan çalışmaların sunumunu kamuoyuyla paylaşacağını bildirdi.

Yeni Atatürk Devlet Hastanesinin hizmete girmesinin ardından boşaltılan Muncurlu hastanesiyle ilgili projesini de paylaşan Özyörük, hastane binasının engelli bakım merkezi olması için dosya hazırladıklarını bakanlıklara verdiklerini söyledi. Özyörük önümüzdeki günlerde projenin detaylarını da paylaşacağını belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.