MÜLTECİ ÇOCUKLARLA BİSİKLET KARDEŞLİĞİ

MÜLTECİ ÇOCUKLARLA BİSİKLET KARDEŞLİĞİ

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü personeli iftar yemeğinde bir araya geldi. Programda Bisiklet Kardeşliği projesi kapsamında İstiklal Marşını okumayı öğrenen mülteci çocuklara bisiklet hediye edildi.

İl Sağlık Müdürlüğü personeli dün akşam düzenlenen iftarda bir araya geldi. İftar programına Vali Yardımcısı Hasan Bağcı, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Turizm İl Müdürü Özcan Budak, İl Sağlık Müdürü Mustafa Özyörük, sağlık çalışanları ve aileleri ile mülteci aileler katıldı.

İl Sağlık Müdürü Mustafa Özyörük yaptığı konuşmada, sağlık personeliyle gece gündüz insanlık için faydalı hizmetler yapmaya çalıştıklarını söylerken, Yeni Türkiye için her birine ciddi görevler düştüğünü belirtti. ? Önümüzde yapılacak çok büyük işlerimiz var? diyen Özyörük, Düzce?nin belli başlı sorunlarını saydı, bunlar çözülünceye kadar durmadan çalışmak zorunda olduklarını söyledi.

Özyörük, ? İlimizde soluduğumuz havanın her gramı tertemiz oluncaya kadar, içtiğimiz bir yudum suyun en küçük bir kirliliği olmayıncaya kadar, ilimizde yılda binden fazla yaptığımız sevklerin 0?a düştüğünü görünceye kadar hiç durmadan çalışmak zorundayız. Bu yüzden bundan sonra sizlerden beklentilerimiz daha yüksek olacak.? Dedi.

Özyörük?ün konuşmasının ardından Bisiklet Kardeşliği projesi ile, İstiklal Marşını okumayı öğrenen mülteci çocuklar önce İstiklal Marşını okudular sonra protokol tarafından  hediye edilen bisikletlerine kavuştular.

Programa katılan Vali Yardımcısı Hasan Bağcı Bisiklet Kardeşliği projesinden dolayı İl Sağlık Müdürlüğünü kutlarken, bu tür projelerin artması temennisinde bulundu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.