RAMAZANDA DA TURLAR VAR

RAMAZANDA DA TURLAR VAR

Melenci Rafting tesisinin kurucularından Birol Tepe, ramazan ayında da raftig turlarının devam ettiğini söyledi, rafting alanında her türlü doğa sporunun yapıldığını belirtirken, ? çıkın çıkın raftinge gelin? dedi.

 

 

Cumayeri?nde rafting sporunda hizmet veren Melenci Raftingde Ramazan ayında da turlar devam ediyor. Antrenör Birol Tepe, sadece rafting sporu ile sınırlı kalmadıklarını sağlıklı gençliğin yetişmesine katkıda bulunmak için doğa sporlarının her alanında faaliyet gösterdiklerini bildirdi.

Tepe, ? tesisimize gelenler sadece rafting aktivitesi yapmıyor, doğa aktivite merkeziyiz adı üzerinde. Bungalov evlerimiz, zıplaynımız  var. ATV, paintbol, çadır kamp merkezimiz hepsi mevcut. Ben aynı zamanda Düzce rafting takımlarının antrenörlüğünü yapıyorum. Tunceli?de Türkiye rafting şampiyonasının ikinci etabı var. Takımımızı hazırladık oraya gideceğiz. Hem spor hem tanıtım anlamında her türlü etkinliği yapıyoruz. Aynı zamanda Muaythaci Muhammet kardeşimiz ibi biz de madde bağımlılığına hayır spora evet diyerek destek veriyoruz. Sağlıklı gençler temiz toplum için, geleceğimiz için yatırımlar yapıyoruz.? Dedi ve çağrıda bulundu ? çıkın çıkın raftinge ve muaythaiye gelin??

Sezonun tam ortasında olduklarını söyleyen Tepe, Ramazan ayında da rafting turlarının bitmeyeceğini dile getirdi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.