BÖYLE İNSANLAR DA VAR

BÖYLE İNSANLAR DA VAR

Düzce?nin sorunlarına ve zaman zaman ince ayrıntılara parmak basan Düzce Flaş sosyal medyada yayınladığı ilginç videolarla hem güldürüyor, hem düşündürüyor. İşte, geçtiğimiz günlerde yaşanan şiddetli yağışın ardından ortaya çıkan ?gizli kahramanlar? videosu da büyük ilgi gördü.

 

 

Düzce'de  altyapı eksikliği nedeniyle her yağmur sonrası ortaya çıkan manzaralara alıştık. Geçtiğimiz günlerde hayatı felç eden şiddetli yağış sonrası yine bir çok cadde ve sokağı su bastı, hem yayalar hem sürücüler şehrin ortasında çaresiz kaldı.

Zaman zaman gözden kaçan ayrıntıları içeren ve Düzce?nin sorunlarını mizahi yönden işleyerek sosyal medyada ilgi gören videolar hazırlayan Düzce Flaş, bu kez yağmur sonrası ortaya çıkan alt yapı rezaletini değil, Düzce?nin gizli kahramanlarını yayınladı.   

?her yağmurda meydana gelen sel hadiselerinde birden ortaya çıkarak sorunu çözen Şehrin gizli Kahramanları.? Başlığıyla yayınlanan videoda, yağmur sonrası su basan Rıhtım Caddesinde ortaya çıkan kahraman vatandaşa yer verildi.

Belediyenin yetişemediği yerde iş başa düştü diyerek rögarı temizleyen vatandaş Düzce?nin gizli kahramanı oldu. Su baskınının daha da çoğalmaması için şiddetli yağmura aldırış etmeyen vatandaş tıkanan rögarı temizleyerek duyalı bir davranış gösterdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.