GENÇLERDEN ANLAMLI YARDIM

GENÇLERDEN ANLAMLI YARDIM

Düzce Tebessüm Derneği ihtiyaç sahiplerine el uzatmaya devam ediyor. Yönetim Kurulu Başkanı Cem Doğan Cebeci, Şenol Benli, Barış Demirezer,  ellerinde bulunan 750 çift ayakkabıdan 400 çiftini Düzce Tebessüm Derneği olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırırken, 350 çift ayakkabıyı ise,  Düzce Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Hayır Çarşısına ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaları için teslim ettiler.

Yerelden genele doğru verdiği sosyal yardım hizmetinin kalitesini arttıran, toplumun sosyal paylaşım hususunda ki sorunlarına çözüm getirebilen ve özellikle gençlerin sosyal yardımlaşma ve dayanışma alanında bilinçlenmelerini, görev ve sorumluluk almalarını sağlayacak lider bir sivil toplum kuruluşu olma amacıyla kurulan  Düzce Tebessüm Derneği yardımlarına devam ediyor.

Derneğin genç üyeleri, yardımlarla oluşturdukları giyim malzemeleri ile, küçük-büyük her ihtiyaç sahibine ulaşarak tebessüm ettirmeye çabalıyorlar.

 ?Kış Üşütür Siz Isıtın? sloganı ile başlatılan kampanyayla, zorlu kış şartlarında çocuklar üşümesin diye gönüllüler tarafından önceden tespiti yapılmış ve sosyal yardım programına kaydedilmiş ihtiyaç sahibi çocukların kışlık mont, atkı-bere ve bot ihtiyaçlarını gideren Tebessüm Derneği, okula giden çocukların, en temel eğitim malzemelerinden mahrum kalarak mahzun olmamaları ve heyecanlarının hüzne dönüşmemesi için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar.

Bu amaçla, Tebessüm Derneği, ilkokul ve ortaokul çağındaki ihtiyaç sahibi çocuklara her eğitim-öğretim sezonu başında kırtasiye seti yardımında bulunuyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.