BAŞKAN DİYABETİNİ ÖLÇTÜRDÜ

BAŞKAN DİYABETİNİ ÖLÇTÜRDÜ

14 Kasım Diyabet Günü dolayısıyla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Anıtpark?a konulan araçta Belediye Başkanı Dursun Ay da ölçüm yaptırdı. Vücut analizi çıkartılan 56 yaşındaki Başkan Ay?ın  metabolizma yaşı 71 çıkarken, 10 kilo fazlalığı için ise ? seçimlerde bu 10 kiloyu eritiriz gibi geliyor? dedi.

 

 

Bugün Ak Parti kadın kollarının Dünya Diyabet Günü etkinliğine katılan Belediye Başkanı Dursun Ay, etkinlik sonunda Anıtparkta bulunan diyabet ölçüm aracında vücut analizini çıkarttırdı.

Çıplak ayakla bastığı aletle vücudundaki sıvı, kas ve yağ oranı ölçülen 56 yaşındaki Başkan Ay?ın  sıvı oranı düşük olması ve yağ oranının yüksek olmasından dolayı metabolizma yaşının 71 olduğu belirtildi.. Ayrıca il sağlık müdürlüğünün ücretsiz diyetisyen hizmeti olduğu bilgisi de verildi.

Başkan Ay ölçümlerin ardından mikrofonlara sonuçları paylaşırken, 10 kilo fazlalığını seçimlerde eriteceğini iddia etti.

Ay, ? ölçümler sonunda kas oranımızın iyi ancak yağ oranımızın bir 10 kilo fazla olduğunu söyledi arkadaşlar. Bol sıvı tüketmemiz gerektiğini söylediler. Biz de buna uyarak daha sağlıklı olmaya çalışacağız. Seçimlerde bu 10 kiloyu eritiriz gibi geliyor bana.? Dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.