ÖZKES'TEN KAYNAŞLI İÇİN SORU ÖNERGESİ

ÖZKES'TEN KAYNAŞLI İÇİN SORU ÖNERGESİ

 CHP'li Özkes, önceki gün Kaynaşlı'da temaslarda bulundu. Kaynaşlı Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret eden Özkes, rekreasyon alanlarının yetersizliğine dikkat çekerek konuyla ilgili soru önergesi hazırladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cevaplaması istemiyle Meclis Başkanlığı'na verdiği önergesinde, Meslek Yüksek Okulu'nun bir pasaj içinde hizmet verdiğini hatırlatan Özkes, öğrenciler için sosyal alanların bulunduğu yeni bir binanın alınmasının, kiralanmasının ya da yapılmasının söz konusu olup olmadığını sordu. 

Özkes, diğer soru önergesinde ise Düzce'de 12 Kasım 1999 yılında yaşanan depremden, Kaynaşlı'nın yoğun bir şekilde etkilendiğini, aradan geçen 14 yıla karşın halen prefabrik işyerleri ya da konutların olduğunu kaydetti. Özkes, Kaynaşlı'da prefabrik binaların yerine yeni iş merkezleri ya da konutların yapılıp yapılmayacağını Başbakan Erdoğan'a sordu.

Emekli Müftü Özkes, Cuma Namazı kılmak için uğradığı Üçköprü köyü sakinlerinin ışıklı kavşak talebini dikkate alarak, Meclis Başkanlığı'na soru önergesi verdi. Özkes, Üçköprü Köyü'nde 2006 yılında yapılan alt geçidin, yapım hataları nedeniyle su topladığını bu nedenle kullanılamadığını söyleyerek ışıklı kavşak yapılıp yapılmayacağını sordu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.