Bir Şehidimizi Daha Toprağa Verdik!

Önceki gün Özel Harekat Polisimiz şehit edilmişti. Şehidimizi dün toprağa verdik.

Şırnak ilinin, Silopi ilçesinde Şehit Harun Boy Mahallesi 47. caddede devriye görevi yürüten zırhlı polis aracının geçişi sırasında terör örgütü PKK?nın, el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu 4 Özel Harekat Polis memurumuz yaralandı. Yaralı polis memurları Silopi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan polis memurlarından 3?ü şehit oldu. Haince yapılan bu tuzaklamada şehit olan polislerden biri de Düzceli polis memuru Sabri Altınbaş evladımızdı!

Polis memuru Sabri Altınbaş evladımız Kaynaşlı ilçemizin Darıyeri Yörükler köyünden. Allah ailesine, akrabalarına, sevenlerine sabırlar versin. Allah, şehit olan diğer polis memuru evlatlarımızın da ailelerine, akrabalarına, sevenlerine sabırlar versin. Yaralı olanlara acil şifalar versin. Milletimizin başı sağ olsun.

Özel Harekat Polis memuru Sabri Altınbaş evladımız izin için geldiği Kaynaşlı?dan 4 ay önce dönmüştü görev yaptığı Silopi'ye!

Şehit Sabri Altınbaş evladımız Abant İzzet Baysal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulundan mezun olmuştu. Polis Meslek Eğitim Merkezi?ni (POMEM) bitirdi. Özel harekat polis memuru olarak, Şırnak ilinin Silopi ilçesinde görev yapıyordu. 4 polis arkadaşıyla birlikte halkın güvenliğini sağlıyorlardı. 

33 yaşındaydı. Bir çocuk babasıydı. Köyünü, ilçesini, ilini ve çok sevdiği ülkesini bizlere bıraktı. Hem yüreklerimizi dağladı, hem içimizi parçaladı.

Allah, Şehit olan Sabri Altınbaş evladımız ve şehit olan arkadaşlarının ailesine, akrabalarına, sevenlerine sabırlar versin. Yaralı olanlara acil şifalar versin. Milletimizin başı sağ olsun! Hoşça kalın...       


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.