Üst aklın Korona virüs projesi!

Üst aklın Korona virüs ile ilgisi var mı? Stratejist Abdullah Çiftçi ve Ertan Özyiğit yorumluyor.

“… Ertan Özyiğit: Düşünebiliyor musunuz, yalnızca bir kuruluşa bu konuyu araştır diye 600-700 milyon dolarlık para aktarılıyor. Şimdi bu yapının içinde ‘korona virüsü’ ile ilgili ‘İpek Yolunu’ ne yaptılar? Bunları konuşalım. Konu ile ilgili nasıl görüyorsunuz veya nasıl bir analiz yapacaksınız?

Abdullah Çiftçi: Analizde tüm ihtimaller masaya konulur. Buradan başlayalım. Bu virüsü nasıl halledeceğiz? A şıkkı kendiliğinden çıktı. Nemrud’a sivrisinek misali Allah’ın sopası. Siz Çinli’ler Doğu Türkistan’lıları tıkar mısınız kampa dedi, biz de herkesi evine tıktık. Milletin duası tuttu, diyelim. Yapay zeka dediniz. Hopladınız, zıpladınız bir tane virüs hepsini boşa çıkarttı.

B şıkkı: Wuhan’da dünyanın en tehlikeli diye Amerika’lıların iddia ettiği biyolojik laboratuvar var. Savaş laboratuvarı virüs üretiyorlar. Mutasyona uğratıyorlar. Virüs oradan yanlışlıkla kaçtı. Ancak ‘Dünya Sağlık Örgütü’ bugün açıklama yaptı dedi ki; Mesela İran’ın Kum kentinde olan virüs ülke dışına, şehir dışına çıkmamış, hiç kimseyle temas etmemiş. Dünya Sağlık Örgütü’ bu virüs için birbiri ile ilişkisi olmayan yerde de görülüyor. Bu bizi çok düşündürüyor dedi ve küresel acil durum ilan etti!

Ertan Özyiğit: Nasıl oluyor bu iş? Ya bilinmeden Çin’den birileri vasıtasıyla hava yoluyla, veyahut da herhangi bir silahla bir şekilde yayılması lazım. Doğru mu?

Abdullah Çiftçi: Ben önce şıkları bir tamamlayayım. Dünya Sağlık Örgütünün bu açıklaması B şıkkını çürüttü. Virüs Çin’den kaçtı da öyle yayıldı falan değil. Bu virüs Çin dışında da var.

C şıkkı: Amerika ile Çin savaşında Amerika yaptı.

D şıkkı: Artık dünya, dijital dünya düzenine geçecek. Dolayısıyla A’dan Z’ye tüm dünya hükümetlerini aynı anda ilgilendiren, dünya çapında olay ve eylemler göreceğiz diye daha önceki programlarda buradan söylüyordum. Şu an dünya sağlık örgütü ne diyor? Tüm Dünya hükümetlerine duyurulur diyor. Dünyanın %60’ını etkileyebilir bu diyor. Yani siyaset üstü bir şey söylüyor. Zaten sürekli söylüyorum Çin bir deney ve laboratuvar ülkesi şeklinde. Dolayısıyla acaba dijital dünyaya geçerken bu mekanizma Çin’den böyle bir süreç mi başladı. Şimdi şıkların altını dolduracağım. Birincisinin cevabını yukarıda verdik, Allah Çin’e tokatı bastı. Bu bir ihtimal. Ben buna inanıyor muyum? Hayır. Allah isterse yapar mı? Tabi ki yapar. Ben akılla analiz yapıyorum. İkincisini çürütmüştük.

Üçüncü şık, bunu Amerika yaptı. Şıkları saydık ya, şimdi şıkları açıklayacağız. Sonunda da bunun bir sonucu var. Virüs olayı dünyayı nasıl değiştirecek? Küreselleşme bitti mi? 'Kuşak ve Yol'' bitti mi? Dünya ekonomisi nasıl değişecek? Çin buna bir karşılık verir mi? Tüm ülkelerde psikoloji nasıl olacak? Çin'in, Türkiye’den de geçen bir 'Kuşak ve Yol' projesi vardı. Şu an acaba ABD ile yakınlaşması nasıl olacak? Bu virüs Avrupa ordusunu nasıl etkileyecek, ticarette hammadde, doğal gaz, petrol fiyatları düşecek. ABD’ye de sıçradı bu virüs. Amerika’da (5 mart) 34 vakıa var şu an. Bu virüs artar mı? Bu sorular masaya tek tek yatırılacak. Bir konuyu analiz edeceksem önce soruları sorarım. Olayın içinde olmadığımız için kesin olarak şudur diyemiyoruz. İhtimal sıralamasında bu biraz daha ihtimal diyoruz. Bize önce komplo teorisyeni falan diyorlardı.  Allah’a şükür şimdi onlar bitti.

Bizdeki beyin formatı tek düze. Yeni bir şey söylendiğinde kabul etmiyor. Geçen bir TV’de konuşurken bir şey söyledim bu bilim dışı denildi. Ya şimdi ABD’de, Beyaz Saray’da Trump ‘dua birimi, müdürlüğü’ kurdu. Başına da resmen bir papaz atadı. Senin bilim dışı demen bunu yadsımıyor ki. O bir gerçek ve ABD’yi etkileyen bir olay. Demek ki senin alanın sınırlı! Şunu iyi bilmek gerekir ki bilmediğimiz bir şeyi yok sayamayız! Şu anlattığımız hikayelerde, olaylarda stratejist analiz var değil mi? İnsanlar soru sormuyor. Tek düze gidiyor. Batı medyasından geliyor, bizim beyinler genellikle batı formatlı olduğu için onlar da sen bilim adamının dediğine karşı mısın? Diyorlar. Fetönün 5 bin tane bilim adamı vardı. Fetö ne derse onalar da onu papağan gibi söylerlerdi. ABD’de Bilim dünyasında böyle. Mesela; Almanya’da ‘doçe wella’da iki sene önce bir yazı dizisi çıkmıştı, dünya genelinde 400 tane bilim adamı parayla unvan almışlar! Bilim dünyasını kutsanmış “Hindistan İneği” gibi kabul etmeyin.  Öyle değil bu işler. Ben bu işin direkt göbeğindeyim.  Şimdi ABD bunu yaptı mı, piyasada söylenen şey bu değil mi? ABD Çin’e diz çöktürdü diyorlar. ABD ile Çin rakip. Siber savaş yaptı, ekonomik savaş yaptı, en son geçici bir anlaşma yaptı. Çin ile çok casusluk savaşları var, patent savaşları var, biyolojik casusluk savaşları var.

Trump geçen yıl ne demişti? ‘Elimizde öyle ölümcül silahlar var ki’ demişti. Buraya bakarsak hakikaten mantıklı görünüyor. Kissinger de aynı şeyi söylemişti. Trump seçime giderken, ‘tahmin edemeyeceğinizden önemli silahlarımız var. İstediğimiz insanları diz çöktürürüz ülkelerinde!’ Neden böyle konuşuluyor? Amerika ile Çin savaşta. Çin bu yüzyılda durdurulmazsa Amerikan yüzyılı bitecek. Dolayısıyla ne pahasına olursa olsun Çin durdurulacak. Ayrıca Amerika’da 1989’da biyolojik terör yasasını hazırlayan Francis A. Boyle diye bir avukat vardı. Daha 2. gün çıktı bu virüs Wuhan’dan üretildi, oradan kaçırıldı. ‘Dünya sağlık örgütü de bunu biliyor.’ Bu nedenle Çin’e yakın davranıyor diye açıklama da yaptı. Ben şimdi verileri ortaya koyuyorum.

İran’da mesela Kum kentinde çıktı. Amerika İran’da ne yapmıştı. Devrim muhafızlarından Kasım Süleymani’ye bir suikast düzenlemişti. Niye? Çünkü İran Çin’in tedarikçisi! İran ile Çin önümüzdeki 5 yılda gerçekleştirmek üzere. 400 milyar dolarlık bir anlaşma yapmıştı! İran’lı mollaların merkezi Tahran değil, Kum kentidir. Dolayısıyla Kum kentinden Çin ile alakası olmayan iki kişi de çıktı. O zaman hemen akla şu geliyor; Acaba o kente virüsü Amerika mı bıraktı? Bir materyal bıraktı, ıslak mendil filan! Çünkü Çin ile bağlantısı yok. Haa Amerika Çin’e ve İran’a çaktı.  İtalya da var. İtalya da 'Kuşak ve Yol' İtalya, Fransa var ya. Bunlar Çin falan bir ara beraber hareket ediyordu.

Amerika, Avrupa’yı sıkça uyardı. Bu verilerden gittiğimizde Amerika Çin’i durdurdu virüsle. Şimdi bu mantıklı geliyor değil mi? Çin’de şu anda üretim ciddi anlamda durdu. Çin’liler lanetleniyor. Mesela Ukrayna’da, dün Çin’den gelen bir yolcu otobüsünü taşladılar. Çin kendi içinde bir siyasal kargaşaya girer mi? Amerika’nın istediği, virüsle Çin’i durdurmak, Çin’de iç kargaşa yapmak, hatta köleleştirmek. Ve Çin’e, Amerika’ya gelip diz çöktürmek. Eyvallah abi! Dedirtmek. Sen bana bunu yaptın, ben de bu 'Kuşak ve Yol'un patronluğunu sana veriyorum. Gel beraber gidelim. Bu nedenleri sayarsak eh bunu Amerika yaptı diyebiliriz değil mi? Ama bir başka şıkka geldiğimizde başka bir tablo çıkıyor karşımıza. Son şık dijital dünya ile ilgili.

Bakınız sonuçlardan gidelim. Ortaya bir varsayım atıyorum. Burada gelecek adına bir ting-teng yapıyorum. Doğrudur demiyorum ama olabilir diyorum. Her yüzyılda bir, geçmişte bilinen her şeye aa yanlışmış deniyor değil mi? Doğrular yanlışlanıyor. Dünya yeniden kuruluyor. Geçen programda burada Nuh tufanı olacak demiştim. Nuh tufanından sonra dijital dünyaya geçiş var. Son tarih 2045. 2035 ara tarih. 2025’de başka bir ara tarih. Dijital dünyaya geçerken tek dil, tek din, tek kültür, tek dünya devleti. Buraları hedefliyorlar mı? Evet. Nüfusu azaltmak istiyorlar mı? Evet. Bunu biz söylemiyoruz. Bu uğurda merak edenler açar bakarlar, kimin söylediğini de görürler, biz isim vermeyelim.  Acaba diyorum Çin’e bu virüsü deney yapmak için kendileri mi bıraktı? Çin bir laboratuar alanı ya! Niye bırakacaklar? Çin’de hükümet dedi ki parayı karantinaya aldık. Paraya virüs bulaşabiliyor. Burada kripto paraya yönlendirme görüyorum. Bu tüm dünyaya verilen bir mesaj olabilir… “ (Zihin Dünyası-07.03.2020-Abdullah Çiftçi-Ertan Özyiğit)  Hoşçakalın.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.