İyi Parti'den 100.Yıl Kutlaması

İyi Parti'den 100.Yıl Kutlaması

İyi Parti'den 100.Yıl Kutlaması

İyi Part Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Er mesajında şunları söyledi; Anadolu´nun dört bir yandan işgal edildiği bir dönemde Mustafa Kemal Atatürk´ün işgal altındaki vatan topraklarımızı kurtarmak ve bağımsızlığımızı ilan etmek adına Samsun´a ayak bastığı ve kurtuluş mücadelesini başlattığı 19 Mayıs 1919´un 100. Yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

Büyük sıkıntılar ve yokluklar içerisinde, büyük bedeller ödenerek fedakârlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, gençlerimize emanet edilmiştir.

Geleceğimiz, umudumuz değerli gençler; Cumhuriyetin sağladığı kazanımların bilincinde olarak, Türkiye´nin uygarlık yolunda duraksamadan ilerleyebilmesinin en büyük güvencesisiniz. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs´ı geleceğimiz ve umudumuz olan siz gençliğe armağan etmiştir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak, en başta gelen görev ve sorumluluğunuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü, silah arkadaşlarını, bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi, rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gençlerimizin ve milletimizin bayramını kutluyorum.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.