Ömer Küçük’e Övgüler Yağdırdı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart Genel Seçimleri öncesinde partisinin il teşkilatına destek vermek için Düzce’ye geldi. Akşener, Ömer  Küçük’ün bu dönem başkan seçileceğini savundu.

31 Martta yapılacak yerel seçimler için İl teşkilatının seçim çalışmalarına katılmak üzere Düzce’ye gelen Genel Başkan Meral Akşener, İl Başkanlığı’nda partililer tarafından karşılandı.

Ardından İl Başkanı Yunus Özay Er’in makamında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Meral Akşener, Mersin Belediye Başkan Adayı olan ancak YSK’ya geç bildirildiği için adaylığı kabul edilmeyen Burhanettin Kocamaz’ın durumu ile ilgili açıklamalar yaptı. Akşener açıklamasında, Mersin’de bir komployla karşı karşıya kaldıklarını söyledi..

Ömer Küçük’ün Belediye Başkanı Adayı olmasıyla ilgili olarak, daha önce MHP’nin aday adayı iken Küçük ile görüştüğünü ve kendisine destek verdiğini söyleyen Akşener, “ Ömer Küçük’ü seçmeyenler şimdi keşke seçseydik” diyor. Bu dönem teveccüh çok Ömer Küçük Başkan seçilecek” dedi.

Akşener, “ İnşallah Temiz dürüst ve iyi hizmet alan bir Düzce için Ömer Başkanı Düzcelilere emanet ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Beka sorunu söylemlerine de atıfta bulunan Akşener “2014’te MHP’den aday olan Ömer Küçük ülke bekasına kötülük etmediyse bu seçimde de etmez” dedi.  Çirkin siyasi söylemlerden uzak durduklarını ve adayların projelerinin rekabet ettiği bir seçim kampanyası yürüttüklerini belirten Akşener, Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük’e gösterilen ilginin kendisini memnun ettiğini kaydederek “Ömer bey için keşke 2014’te seçseydik ifadesi kullanılıyor” diye konuştu. 

Meral Akşener Düzce’de yaşanan ekonomik sıkıntılara da değinerek “İl Başkanımızın bana verdiği bilgiler doğrultusunda Düzce küçük ve geri kalmış bir ilimiz. Bolu’da yıllık kişi başına düşen milli gelirin 80 bin lira, Sakarya’da ise 60 bin lira olduğunu öğrendim. Düzce’de kişi başına düşen milli gelir 10 bin lira. Bu iki şehir arasında Düzce’nin yıllık gelirinin bu kadar düşük olması ilginç” şeklinde açıklama yaptı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
26.2.2019
15:38

meral hanim. mersinde partinin içine fetocular sızmış günaydın siz uyuyun ..duzceye geli ce ömer küçüğün kazamiyacagini sende iyi biliyorsun ..fakir edebiyatı yapıyorsun ama bakıyorumda avrupa araç dan baskadi yok konvoyunda kameralar karşısında sallamak guzel tabi kendinden haberin yok...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,54
duzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.