Ömer Küçük;Temiz Bir Siyaset İçin Geliyoruz

Ömer Küçük;Temiz Bir Siyaset İçin Geliyoruz

İyi Parti ve CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Düzce’nin önünde bir kader seçimi bulunduğuna dikkat çekerek, ‘ seçmenler temiz siyaseti tercih etmeliler’ dedi.

Ömer Küçük, Cumhur ittifakı partileri Ak parti ile MHP’nin birbirlerine karşı sinkaflı söylemlerde bulunduklarını bunun da vatandaşları rahatsız ettiğini vurguladı. 
Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, siyasetin açık, şeffaf, dürüstlük ilkeleri içinde yapılması gerektiğine değindi ve şu görüşlere yer verdi “ Partiler ve adaylar, yerel seçimlerde projeleri ile öne çıkmalıdır.

Belediye hizmetleri programını açıklamalıdır. Seçmenler, parti politikası kadar, adayların  vaatlerini de dikkate alıyorlar. Bakıldığında Düzce için yapılan tüm projeler halkın yararınadır. Önemli olan bu projelerin kaynakları ile bu projeleri hayata geçirecek liyakatli, inançlı, çalışkan kadrolardır. Temiz siyaset bunların bütünleşmesinden ortaya çıkar. Ama, Ak parti ve MHP en üst yönetiminden yerel teşkilatlara kadar, Cumhur ittifakı denilmesine rağmen en aykırı bir şekilde karşı karşıya gelmekte, birbirlerine karşı sinkaf düzeyine varacak söylemlerde bulunuyorlar. Vatandaşlarımız, hayat pahalılığından, işsizlikten sıkıldığı kadar bu tür üsluplardan da bıkmıştır.

Dolayısı ile Ak parti ile MHP’nin çözüm olması imkanı ortadan kalkmıştır. İçinde kötü niyet taşıyan bu zihniyetin, belediye yönetiminde başarılı olabilmesi mümkün değildir’ Ömer Küçük, Millet ittifakı olarak temiz siyaset ilkeleri ile hareket ettiklerini işaret ederek ‘ Biz çözüm sunuyoruz. Biz insanlara saygılıyız. Biz, diğer partililere de saygılıyız. Hiçbir zaman aklımıza kötü söz gelmedi ve söylemedik. Biz halkımıza projelerimizi sunduk. Belediyeyi, açık, şeffaflık, dürüstlük, saygınlık ilkeleri ile yöneteceğimize açıkladık. Bunun için liyakatli, saygın, çalışkan, inançlı kadrolar oluşturduğumuzu açıkladık. Halkımızın karşısına da bu şekilde çıktık. Biz, halkın bize inandığını, güvendiğini, bizi tercih edeceğine inanıyoruz. Önümüzde aydınlık, pırıl pırıl bir gelecek duruyor’ dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.