Bayraktar Projelerini Tanıttı

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar ikinci dönem için destek istediği toplantıyla projelerini tanıttı. Bayraktar toplantıda yaptığı konuşmada, “ Bizim sizlere hizmet sevdamız vardır farkımız budur” dedi.

Ak Parti tarafından yeniden aday gösterilen Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, yoğun katılımın olduğu toplantıyla yeni dönem projelerini tanıttı.

Proje tanıtım toplantısına Ak Parti Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir, Belediye Başkanı Dursun Ay, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü, belediye ve il genel meclis üyeleri, parti teşkilatları ve vatandaşlar katıldı.

Programın başında geçmişte görev yapmış belediye başkanları unutulmadı, ilçeye yaptıkları  hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi.  

Mahalle ziyaretlerinden dolayı programdan erken ayrılmak zorunda olan Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü ilk olarak konuşma yaptı. Özlü, sadece Ak Parti’nin proje tanıtım toplantıları yaptığını söylerken, Düzce için çalıştıklarını belirtti, Başkan Erol Bayraktar’ın çalışkan bir başkan olduğunu söyleyerek destek istedi.

Düzce Belediye Başkanlarının çalışkan olduğunun altını çizen Özlü, Erol Bayrak’tar’ın yeni dönemde de önemli başarılar kazanacağına inandığını belirtti. “ Erol Bey arkandayız, sadece ben değil, Fahri Ağabey, Ayşe Hanım, İl Başkanımız, Dursun Bey, hepimiz arkandayız.” Dedi.

Daha sonra kürsüye Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar çıktı. Bayraktar, yeni dönem projelerini anlatırken, Kaynaşlı’nın geleceği için çalıştığını vurguladı.

Meydan düzenlemesi, aile parkı, TOKİ konutları, Pazar yeri, kanal Kaynaşlı gibi projelerini anlatan Bayraktar, kanal Kayjnaşlı projesi ödeneğinin 2019 yılına aktarıldığını söyledi, Asar Rekreasyon alanı ile ilçe halkının nefes alacağı bir alan ortaya çıkacağını belirtti. İmam Hatip Kampüsü, Üniversite kampüsü, Butik Otel ve Yüzme Havuzu, Katı ve sıvı atık tesisi, Keçi Deresi  İçme Sulama Göleti ve yan derelerin ıslahı, sanayi sitesi ve yeni istihdam, kültür merkezi, köprülü kavşak, Yaylagöl Yeşilay Gençlik Merkezi, mesire alanları, kitap kafe ve millet kıraathanesi, gibi başlıklarda projelerini anlattı.

Bayraktar, makam mevki, para sevdasında olmadan hizmet sevdasında olduğu ilçesine hizmeti engellemeye çalışanlara da göndermede bulundu.

Bayraktar, “ Allah sizlerin duasıyla geçmişte bizlere güzel işler nasip etti. Kim ne derse desin hangi iftirayı atarsa atsınlar, bizim halkın ve hakkın karşısında, veremeyeceğimiz hesap yoktur. Bizim sizlere hizmet sevdamız vardır, farkımız bu. Bizler birilerinin acı çekmesinden mutluluk duymuyoruz. Varlığımızı karşımızdakinin yokluğu üzerine bina etmiyoruz. Birlikte nasıl yaşarız bunun yollarını arıyoruz. Biz memleketimize, ilçemiz yapılan hizmeti engellemeye çalışanlara da şiir yazacak değiliz. Bu da böyle biline. “ dedi ve bir şiirle konuşmasını sonlandırdı.

Bayraktar programın devamında belediye ve il genel meclisi adayları ile partilileri selamladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.