Keskin’den Bayraktar’a Destek

Keskin’den Bayraktar’a Destek

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Kaynaşlı İlçesine ikinci ziyaretini gerçekleştirdi. Keskin, Belediye Başkanı Erol Bayraktar için ilçe halkınjdan destek istedi.

İl Başkanı Mustafa Keskin, Kaynaşlı Teşkilatının Ataması yapıldıktan sonra ilçeye ikinci ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanı Oktay Canım, İlçe Belediye Başkanı ve Adayı Erol Bayraktar, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları, Kadın Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kaynaşlı ilçesinde Merkez Mahallesi, Karaçalı Mahallesi ve Şimşir Mahallelerinde esnaf ziyareti yaparak İlçe Belediye Başkan Adayı Erol Bayraktar’a 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için destek istedi.

Akabinde Kaynaşlı da Faaliyet gösteren Hümeyra Tekstil Fabrikasını ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Fabrika personelleri ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti Kaynaşlı Belediye Başkanı ve Adayı Erol Bayraktar’a destek istedi.

İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindeki heyet, son olarak Bozbey tesisi Sahibi Cevdet Bektaş’ı ziyaret ederek hasbihal ettiler.

7’den 70’e herkesle kucaklaşarak Gönüllere değme amacında olduklarını söyleyen  İl Başkanı Mustafa Keskin ve Kaynaşlı İlçe Belediye Başkanı ve Adayı Erol Bayraktar, Kaynaşlı halkının göstermiş olduğu teveccühten dolayı teşekkür ettiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.