Bıyık, Bahçeli’ye rapor verdi

Bıyık, Bahçeli’ye rapor verdi

Bıyık, Bahçeli’ye rapor verdi

31 Mart Yerel Seçimleri sonrası Düzce’de 3. Parti çıkan ancak oylarında da yükseliş görünen MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşerek seçim sonuçları hakkında bilgi verdi. 


MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, Alparslan Türkeş’in ölümünün yıl dönümü nedeniyle Ankara’ya gitti. Ziyareti sırasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yle görüşen Bıyık 31 Mart Yerel seçim sonuçları hakkında da bilgiler verdi. 


Bıyık, Düzce’de seçimleri kazanmak için çok çalıştıklarını ilettiği Devlet Bahçeli’ye “Arkamızda yapmadık dediğimiz bir çalışma bırakmadık. Ancak Sayın Cumhurbaşkanı’na olan sevgi ve saygının önüne geçmek mümkün değil. Buna rağmen Düzce’de oy oranlarını yükselttik ve 5 ilçenin de kazanılmasında katkımız oldu. Partimin ve siz değerli genel başkanımın her zaman hizmetindeyim” dedi. 


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Düzce’de yapılan çalışmalardan haberdar olduğunu ve bu çalışmalarının ilerleyen zamanlarda meyvesini vereceğini dile getirerek, “Sabırlı olun” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.