Yılmaz Personel Sıkıntısını Dile Getirdi

TBMM Genel Kurulunda söz  alan MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce Orman İşletmesinde görev yapan Orman Muhafaza Memuru eksikliği konusunda konuştu.

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, mecliste bu kez orman işletmesindeki personel sıkıntısını dile getirdi. Personel sayısının yetersiz olması nedeniyle dikili kesim yapılmamasının ekonomik kayba yol açtığını vurgulayarak Tarım Bakanlığından eksikliğin giderilmesini istedi.

Yılmaz,  “Düzce ilimizin Orman İşletmesinde personel eksikliği hat safhadadır. Özellikle Orman Muhafaza Memurları yarı yarıya kadroyla çalışmaktadır. Orman Muhafaza Memurları sayısının yetersiz olması sebebiyle Düzce merkezi orman bölgesinde dikili kesimi yapılamamakta,  bu da hem bölgemiz orman bölgesindeki kooperatiflerin hem de ülkemizin ekonomik kaybına sebep olmaktadır. Tarım ve Orman Bakanlığından beklentimiz bir an önce başta orman muhafaza memuru olmak üzere Düzce orman işletmesinin personel eksikliğinin giderilerek bölge ve ülke ekonomisinin kaybının önlenmesidir. Personel eksikliğinin giderilmesi sadece ekonomiye katkısı olmayacak, ormana zarar veren bazı art niyetli kişilerin de önünü alacaktır” şeklinde konuştu.

 

ADANA ALPARSLAN TÜRKEŞ BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ

Düzce’nin sorunlarını dile getiren Milletvekili Yılmaz öte yandan da Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nin adının Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi olarak değiştirilmesinde başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
10.3.2019
18:57

Sayin umit yilmazi cok yakindan takip ediyorum. Gercekten duzce için uğraşan cabalayan bir milletvekili digerleri gibi yatmaya degil hizmet yapmak icin milletvekili oldugunu kanıtlayan birisi. Mhpnin oldugu heryerde calismak vardir. Duzce bunu artik cok iyi biliyor.Basarilar dilerim vekilim..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,11
Icinizden biri
23.2.2019
00:54

Belediyede masasız çalışan fazlalıkları eksik çalışan olan bölgelere kaydırsanız?sahi siz niye tavşan aday çıkarıp diğer a.adaylarınıda harcadınız onuda bir açıklasan

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,18
Durmak yok şova devam
22.2.2019
13:12

Sahtekarsın sen, film yapma.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,92
Çok iyi tanıyan


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.