Özlü’ye Bir Tavsiyede Bulundu

MHP Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, dün akşam Koçyazı’da ev toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Bıyık , son zamanlarda Düzce’ye çok sayıda bakan gelmesini, “ demek ki bir sıkıntı var” şeklinde yorumlarken, Özlü’ye de bir tavsiyede bulundu.

Saha çalışmalarına dur durak bilmeden devam eden MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, Koçyazı’da bir ev toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahallelinin ilgi gösterdiği toplantıda Bıyık projelerini anlattı, Koçyazı’dan geçen Karaca deresi çevresi ile ilgili hedeflerini  paylaştı. Bıyık bir de çalışan kadınlar için söz verdi.

Vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyen Bıyık, belediyenin hizmetleri kapsamında ne yapılması gerekiyorsa yapılacağını söyledi.

Ev toplantılarını çok samimi bir ortamda gerçekleştirdiklerini söyleyen Bıyık, halkın sevgi dolu teveccühü ile karşılaştığını belirtti. Bıyık, Ak Parti adayı Faruk Özlü’nün bir mesajla 1 milyon liralık ödenek çıkartması konusunda ise ilginç bir nitelendirmede bulundu.

Halkın desteğinin motivasyonunu artırdığını vurgulayan Bıyık, Özlü’nün ödenek çıkartması konusunda ise, “ Ben boğulmaya yakın son çırpınış diyorum bunlara. Düzce halkını bezdirdiler artık. Düzce’ye her gün bir bakan geliyor. Düzce’nin altını üstüne getiriyorlar. Esnaf zaten siftah yapamamaktan şikayetçi bu bakanların geliş gidişinde her taraf kilitleniyor. Düzce’ye bir şey yaptıklarını zannederken, halka zarar veriyorlar. Bugüne kadar bu kadar bakan niye gelmemiş, Cumhurbaşkanı yardımcısı niye gelmemiş, bunu Faruk Özlü’ye sormak lazım. Hatta Cumhurbaşkanımızın da geleceği söyleniyor, Demek ki Düzce’de bir sorun var. Faruk Özlü’ye buradan sesleniyorum, öyle Bakanları getireceğinize sokakta çalışın, insanların elini sıkın, gönlünü alın, projelerinizi anlatın. Siz sadece buraya bakan davet ediyorsunuz. Ama evlerde yoksunuz, kahvelerde yoksunuz.” Dedi.

Çadır toplantılarının da çok ilgi görmediğini söyleyen Bıyık, “ halkımız gereken dersi 31 Mart’ta verecektir” diyerek, Özlü’ye “ biraz halkın içine girsin “ tavsiyesinde bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
20.3.2019
14:10

helal olsun

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,49
Salih
14.3.2019
09:47

Her zamanki gibi doğru olmayan yanıltıcı bir açıklama yapmış.Faruk beyin facebook sayfalarına bakıp ev işyeri kahvehane çadır ziyaretlerini görün.görsenizde aynı algılara devam edersiniz gerçi.sizin de siyasi üslubunuz bu

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,35
Yazıkk
14.3.2019
08:50

Eyyyy Düzce li aha memleket aha sen ....sen bilirsin ...benim için hava hoş.....yinede İYİ olur inşallah diyorum...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%62,15
Susan Adam
13.3.2019
15:17

Çocuğum okuldan bir saat geç geldi.Yollar kapalı servisler ulaşamamış. Merak ettik tabi.Sonu İYİ olur inşallah.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%61,16
Ata kule
13.3.2019
15:03

Akp kaybedecek ondan bukadar çok bakan geliyor düzceyi kaybetmek istemiyor akp bundan geliyor bakan işte mhp gücü güçlü geliyor mhp

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,12
Başbuğ gelirse mhp alır


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.