Öğrencilerin burs kaynaklarını il başkanları masaya yatırdı

Öğrencilerin burs kaynaklarını il başkanları masaya yatırdı

Türkiye’de sadece 1 kaç ilde uygulanan ve öncülüğünü Düzce’nin yaptığı, siyasi partilerin il başkanlarının bir araya geldiği İl başkanları toplantısı ile ilgili açıklama yapan MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu; “Özlenen tablonun hayata geçirildiğini söyledi.

Geçtiğimiz hafta yapılan İl Başkanları toplantısını da değerlendiren İlhami Caboğlu; toplantıda ekonomik krizin yaşandığı Türkiye’de yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilere verilebilecek burs kaynaklarını masaya yatırdıklarını dile getirdi. İlhami Caboğlu; “Ekonomik sıkıntıların olduğu Bu dönemlerde öğrencilerin burs alması noktasında Düzce'de bir vakıf ya da bir dernek oluşturup buraya bir bütçe mahiyetinde olur ya da organize sanayi bölgesinde bulunan fabrikalardan geri dönüşümle ilgili bir çalışmaları yapılması hususunda bu konuları tartıştık. Bir sonraki toplantıya da gündem olarak ilave ettik” dedi.

 

İl başkanları toplantılarıyla ilgili olarak ta açıklama yapan İlhami Caboğlu; “İl başkanları olarak Düzce’de her kesimden bir sorunu toplantıya taşıyıp bunları değerlendiriyoruz. Düzce özlediği bir tabloyu ortaya çıkarıyor.

Düzce'de önümüzdeki hafta belediyelerinde meclis toplantıları olacak. bundan önce de belediyeyi gündemini boşuna meşgul etmemek için bazı kararlar alıyoruz. Düzce'de çok birikmiş sorunlar ve sıkıntılar var. Bunları daha nasıl hızlı nasıl çözebiliriz, nasıl hızlı hareket edebiliriz noktasında boş gündemlerle Düzce'yi meşgul etmemek için bazı kararlar alıyoruz. İl başkanları toplantısı yapılmadan önce bir konuda siyasi partilerin farklı bir açıklamaları oluyordu. Bir bilgi kirliliği oluyordu. Şimdi birinci ağızdan bütün hususları tartışıyoruz. Ortak akıl yoluyla hareket ediyoruz. Bununla ilgili çok farklı bir açıklamalar olmuyor. Düzce'nin bu işte avantajı olmuş oluyor” diye konuştu


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.