Haydi Düzce’nin Ayşe Ablası! Ne Varsa Sende Var…

18 Temmuz tarihinde Akçakoca’da yaşanan sel felaketi, Akçakoca Belediyesi otobüs İşletmesini felç etti. Sel sularının altında kalan 5 belediye otobüsü çürüğe ayrıldığı için hizmet veremiyor.

Geniş bir yüzölçümü üzerine kurulu Akçakoca’ya 4 büyük 1 küçük otobüsle 24 saat hizmet üretmeye çalışan Akçakoca Belediyesini bayram öncesi zor günler bekliyor. Sel felaketi sonrası 5 otobüsü çürüğe ayrılan belediyenin toplu taşıma hizmetleri bu nedenle aksamalara neden oluyor.

Sel felaketi sonrası şehir içi toplu ulaşımda büyük sıkıntı yaşayan Akçakoca Belediyesi’nin, imdadına şu ana kadar yetişen hiçbir kurum olmadığı için sefer saatlerinde aksamalar olması nedeniyle bütün sıkıntıyı Akçakoca halkı çekiyor.

Bugüne kadar  Akçakoca’ya gelen bütün devlet erkanına otobüs taleplerini defalarca ilettiklerini söyleyen belediye yetkilileri, otobüs taleplerinin, “ bakarız, hallederiz” sözlerinden öte gitmediğini söylediler.

Devletten talep ettikleri araçlar gelmeyince toplu taşımaya geçici çözüm için  çevre belediyelerden yardım istediklerini söyleyen belediye yetkilileri,  bugüne kadar hiç bir olumlu gelişme olmadığını, Düzce Belediyesi ile Hendek belediyesinden gelen araçların ise eski oldukları için arıza yaptığını söylediler.

Geçmiş belediye başkanlarının, kamu ve özel bankadan çektikleri kredilerin geri ödemelerini bile Okan Yanmaz başkanlığında ki  yeni belediye yönetiminin ödediğini söyleyen belediye yetkilileri, kendi imkanları ile yeni otobüs takviyesi yapabilmelerinin bugün için mümkün olmadığını dile getirdiler.

GÖZLER AYŞE KEŞİR’DE

Yaşanan sel felaketi sonrası, Akçakoca ekonomisini canlandırmak için Akçakoca Turizm Platformu kurulmasına öncülük eden AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’in, Akçakoca Belediyesinin ihtiyacı olan otobüs sorununu da aynı duyarlılıkla çözebileceği konuşuluyor.

İSTERSE YAPAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir telefon kadar yakın olduğu ileri sürülen Keşir’in, eğer isterse, 24 saat içinde Akçakoca Belediyesi’nin ihtiyacı olan toplu taşıma araçlarını bayram öncesi Akçakoca getirte bileceği ifade ediliyor.

Duraklarında saatlerce otobüs bekleyen Akçakocalılar, bir umut Ayşe Keşir’den gelecek bayram müjdesini bekliyor.

Haydi Düzce’nin Ayşe Ablası!  Ne Varsa Sende Var…


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.