Doktor Çok, kullanılacak cihaz yok!

Doktor Çok, kullanılacak cihaz yok!

Düzce’de doktor sıkıntısı olduğundan kalp rahatsızlıkları yakın illere sevk edildiği konuşulsa da aslında bu olay çokta böyle değil. Sadece Düzce Üniversitesi’nde 5 kardiyolog, 2’de uzmanlık eğitimi alan doktor bulunuyor.

Düzce Üniversitesi’nde dün gündeme getirdiğimiz şok iddiaya karşılık bir iddia daha gündeme bomba gibi düştü. Cihazları kullanacak doktor olmadığı için cihazın alınmadığı iddia edilirken, Düzce Üniversitesi’de biri bölüm başkanı olmak üzere 5 kardiyoloji doktoru, 2’de tıpta uzmanlık yapan öğrenci olduğu öğrenildi. Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde kardiyolog sıkıntısı olduğundan dolayı cihazlar alınamadığı söyleniyor. Fakat Tıp Fakültesi’nin resmi internet sitesinde Düzce Üniversitesi’nde Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanlığını Dr. Öğretim Üyesi Kardiyolog Osman Kayapınar yaparken, Dr. Öğretim Üyesi Kardiyolog Adnan Kaya, Dr. Öğretim Üyesi Kardiyolog Cem Özde, Dr. Öğretim Üyesi Kardiyolog İbrahim Halil Damar ve Dr. Öğretim Üyesi Kardiyolog Gülşah Aktüre yer alıyor. Her bir kardiyolog ayrıca Anjiyo cihazının kullanımını da biliyor. Bunun yanı sıra Tıpta Uzmanlık Öğrencileri’de Düzce Üniversitesi’nde bulunuyor. Araştırma Görevlisi Doktor Gökhan Coşkun ile Araştırma Görevlisi Doktor Ensar Ekşi’de cihazın kullanımı konusunda sorun yaşamayacak kişiler. Cihazı kullanacak bir doktorun olmadığı iddiaları ise bu şekilde çürüyor. Yani Düzce Üniversitesi’nde doktor çok, ama kullanılacak cihaz yok!


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
20.10.2019
08:27

anjiyo aleti bozuk diye babami baska ile sevk edildi.16 ekim 2019 gunu yasanan anjiyo aleti bozuk mus tamir edilcekmis .demek ki duzcede kalp rahatsizligi gecirme vay halimize

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,10
hasta


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.