İYİ Parti Merkez İlçe Teşkilatı Seçime Gidiyor

İYİ Parti Merkez İlçe Teşkilatı Seçime Gidiyor

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Kadir Erdoğan, Düzce TV ekranlarında yayınlanan Mehmet İbrahimoğlu ile Gündem Programının konuğu oldu. Programda önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı seçimlerinin 1 Mart Pazar günü gerçekleştirilerek yeni merkez ilçe başkanın seçileceğini kamuoyuyla paylaştı. Merkez İlçe Başkanı Erdoğan ayrıca, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’ın TBMM’de verdiği yazılı ve sözlü önergelerin kendi partisi ve AK Parti tarafından destek görmediğini bu nedenle Yılmaz’ın havanda boşa su dövdüğünü belirtti.

Düzce TV ekranlarında yayınlanan Mehmet İbrahimoğlu ile Gündem Programının bu haftaki konuğu, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Kadir Erdoğan oldu.

1 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı seçimleri hakkında bilgiler veren Merkez İlçe Başkanı Erdoğan, gerçekleştirilecek seçimlerin şeffaflık içersinde demokratik bir seçim olacağını ifade etti.

Merkez İlçe Başkanı Kadir Erdoğan ayrıca, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’ın TBMM’de Düzce adına verdiği yazılı ve sözlü önergelerin kendi partisi MHP ve ittifakı olan AK Parti tarafından desteklenmediğini belirtti. İlçe Başkanı Erdoğan açıklamasında ayrıca Vekil Yılmaz’a Düzce ve Türkiye adına yararlı olacak olan ve MHP dışındaki herhangi bir parti tarafından verilen önergelere destek vermediği için sitemde bulundu.

“Popülizm Yaratmaya Gerek Yok”

İYİ Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Kadir Erdoğan, İl Başkanı Yunus Özay Er’in İSKİ Genel Müdürü ile yaptığı görüşme öncesinde Düzce’de bulunan diğer siyasi isimlere danıştığını ancak bunun karşılığında popülizm yaratıldığını belirttiği konuşmasında şunları söyledi:

“AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, millet ittifakı bize yardımcı olmalıdır, destek vermelidir diye röportaj vermiş. Her ay il başkanları toplantısı yapılıyor. Bu soruyu yani bize yardımcı olur musunuz diye başkanımıza orada sorabilirin. İl Başkanım İstanbul’a İSKİ Genel Müdürü ile görüşmeye gitmeden önce Belediye Başkanımızı aradım, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin’i aradım. ‘Ben İstanbul’a İSKİ’ye gidiyorum. Söyleyeceğiniz bir şey var mı’ diye sordu.  Yunus Bey Düzce sevdalısı, Düzceli bir kardeşimiz. Bu kardeşimiz önemli bağlantılar kurup Düzce’yi geliştirmeyi hedeflerken bize danışmadı diyerek popülizm yaratmaya gerek yok. Kim Yunus Başkana telefon açarsa açsın ulaşamazsan istediğini söyle.”

“Düzce’de Otopark Sorunu Çözülemiyor”

Konuşmasında özellikle Şehir Merkezinde yaşanan otopark sorununa da değinen İlçe Başkanı Erdoğan, yıkılan İnönü ve Avni Akyol Parklarının bulunduğu alanda otopark alanı yapılabileceğini belirterek şöyle konuştu:

“Ben belediye başkanı olsam, İnönü Parkı ve Avni Akyol parkının oraya bir otopark yapardım. Yerin altına çok fazla inemeyiz Düzce’de. En fazla 1 kat ineriz. Üstüne de bir kat yaparsın 2 kat olur. Üzerine kafeler yaparsınız, oturma yerleri yaparsınız, seyir tepesi yaparsınız. Günde oraya en az 2.500 araç girip çıkar. Böylece şehir merkezindeki otopark sorunu ortadan kaldırırsınız. Ana caddelerde araçlar zor geçiyor. Bu çok yapılamayacak bir şey değil. Amerika’yı tekrar keşfetmeye gerek yok. Bir de bu otopark sorununda, 2013-2018 yılları arasında Düzce’de ki araç sahiplerinden 20 milyon küsür para toplandı. Çevre Şehircilik Bakanlığı’nın çıkarmış olduğu kanunla bu otopark paraları sadece otoparka harcanır dendi. Sevgili belediyemiz ise bu paraları toplamış, kamu bankasına yatırmış. Ondan sonra bu parayı başka işlerde harcamış para ortada yok. Yazılı önerge verdik cevap yok. Bu para nerede? Bir de bunun bugüne kadar olan faizlerini düşünün. Bunlarda ortada yok. Bu belediyeyi bu kadar zarara sokmanın bir anlamı yok. Para ortada yok, otopark yok, otopark sorunu bitmiyor… Bunları sorduğumuz zaman verdikleri cevap bomboş bir beyaz kağıt. Cevapları da tatmin etmiyor.”

“Meclis Üyelerimiz Vatandaşın Menfaatlerini Göz Önüne Alıyor”

Belediye Meclis Üyelerinin parti ayrımı gözetmeksizin Düzce için önerilerde bulunduğunu belirten Erdoğan açıklamasına şöyle devam etti:

“Belediye meclisinde partimizden 4 arkadaşımız bulunuyor. Burada meclise yazılı veya sözlü verilen önergeler parti menfaatine değil vatandaşın menfaatine verilmiş oluyor. Bunlara gelen cevaplar ise güldürücü. Burası bir il, burası Düzce. Buradaki çocukların hepsi bizim çocuklarımız. Bunları birbirine vurdurmanın kırdırmanın bir anlamı yok.”

“1 Mart’ta Merkez İlçe Başkanı Seçimleri Var”

1 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı seçimleri hakkında bilgiler veren İlçe Başkanı Erdoğan, şöyle konuştu:

“Pazar günü MHP Merkez İlçe Yönetimi seçimi var. Saat 14’te İYİ Parti İl Binasında olacak seçim. Benim şu anda beraber çalıştığım arkadaşlarımın hepsi bu göreve talip olurlar ve geldiklerinde benden çok daha fazla çalışacaklarına inanıyorum. Burada hiçbir sıkıntım yok. Mutlaka aday olacak arkadaşlarımız da çıkacaktır. Adaylarımız var. Demokratik bir şekilde seçimimizi yapacağız. Hangi arkadaşımıza teveccüh gösterirlerse o arkadaşımız göreve başlayacaktır. Biz bu partiyi kurduğumuzda il genelinde 360 üyemiz vardı. Yunus Bey İl Başkanı olduktan sonra bu sayımız şu an da 2 bin civarına ulaştı. Her arkadaşımız delege olabilir dedik. Geldiler oy kullandılar ve delegelerimizi belirledik. Yani burada üye sayısını, delege sayısını sınırlı tutalım gibi bir derdimiz yok. İYİ Parti’nin geleceğini çok iyi görüyorum. Biz şu an da Düzce Merkez’de ana muhalefet partisiyiz. İlçelerde de çalışmalarımız hala devam ediyor. biz İl Başkanımız ile birlikte ilçelerimizi, köylerimizi tek tek ziyaret edip halkımızın sorunlarını dinleyip o sorunları da gerekli mercilere ulaştırıyoruz. Hiç reklamımızı duydunuz mu? Önemli olan oradaki insanı mutlu edebilmek çünkü.”

“Ümit Yılmaz Havanda Su Dövüyor”

Son olarak MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’ın TBMM’de verdiği yazılı ve sözlü önergelerin hem kendi partisi olan MHP hem de ittifakı olan AK Parti tarafından destek görmediğini belirten Erdoğan, şunları söyledi:

“Yunus Başkan siyaseti bulunduğu ile ne kazandırabilirim düşüncesinde yapıyor. Tabii ki bir siyasi partinin il başkanıdır ama buna sadece kendi partisi odaklı bakmıyor hiçbir şekilde. Kendi partim sürekli ön plana çıksın havasında değil. Ümit Yılmaz gibi TBMM’de ahkam kesip ondan sonra da İYİ Parti’nin verdiği el kaldırmamak değil yani. Sen Düzce’nin sorununu orada dile getiriyorsan Düzce adına veya ülkemiz adına doğru olarak verilen önergelere de el kaldırmak zorundasın. Senin TBMM’de Düzce adına verdiğin sözlü veya yazılı önergelere zaten senin partin ve AK Parti hayır diyor. Bana Ümit Yılmaz bu nedenle havanda su dövüyor gibi geliyor söylemleri.”

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
5.03.2020
17:58

Kadir başkan iyi partiye çok değer kattı. İyi çalışmalar yaptı. İl başkanı ile uyum içinde çalıştılar. İyi parti de sevilen bir insan. İnşallah partiye daha çok katkı yapar.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,82
düzce iyileri


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.