Vatandaş Tepkili

Vatandaş Tepkili

Geçen hafta Düzce’nin ve Türkiye’nin gündemine oturan sağlık sorunlarındfa sesi çıkmayan ve ortalarda görünmeyen Düzce AK Parti Milletvekillerinin bir hafta sonra hastanede ortaya çıkması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Vatandaşlar; vekiller normal atamalarda mecburi hizmet bölgesi olan Düzce’ye doktor getirdik diye müjde verirken, cihaz alımında seslerini çıkartmayıp herşey yapıldıktan sonra ortaya çıkmaları tribünlere oynamak. Bizi bunları yemiyoruz” diyerek tepki gösterdiler.


Geçen haftaya damgasını vuran kalp krizine bağlı ölümler ile Düzce yerel ve Ulusal gündemlerin ilk maddesine oturmuştu. O dönemde siyasilerin de devreye girmesini bekleyen vatandaşların beklentisi boşa çıkmış ve AK Parti Milletvekilleri sessiz kalmayı tercih etmişti. Gelinen noktada Sağlık İl Müdürü ve hastanelerin başhekimlerinin yaptığı açıklamaların ardından Sağlıkla ilgili sorunlar ortada kalmıştı.

Bu noktada kurumların normal ve rutin atama ve tayinlerini sosyal medya hesaplarından müjde vererek açıklayan siyasilere vatandaşlar, tepki gösterdi. Düzceliler; “Milletvekillerimiz, seçmenlerinin onları seçenlerin sorunlarında ortada yoklar. İşler yatışınca ortaya çıkıyorlar. Sosyal medya hesaplarından da müjde verip bizleri kandırdıklarını sanıyorlar. Bizler artık kanmıyoruz. Bilsinler. Müjdeler vereceklerine bu şehrin eksiklerini gidersinler” diyerek tepkilerini gösterdiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
25.09.2019
16:01

Bunlar göstermelik hareketler Kendileride Düzceli vatandaşlarda bunlardan birşey ı olmayacağını çok iyi biliyor göreceğiniz son vekillik bunlar bir halt olmaz zizden hastaneyede kesin bşrini görmek yada bşrilerine göz dağı vermek için gitmişinşzdir satın vekil

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,19
Vatandaş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.