Mustafa Özensel?e eleştiri yağmuru

Mustafa Özensel?e eleştiri yağmuru

Mustafa Özensel?in başkanlığını yaptığı MHP ilçe teşkilatının iftar yemeği sonrası Akçakoca TV?de yayınlanan ? Masalar Boş Kaldı ? haberine yorum yapan Ülkücüler, iftar programına davet edilmemelerini eleştirdiler.

Mustafa Özensel ve yönetimine tepkiler giderek artıyor?

Göreve başladığı günden beri parti tabanı ile bir türlü uyum yakalamayan İlçe Başkanı Özensel ve ekibine ülkücü camiadan eleştiriler giderek yüksek sesle dile getirilmeye başlandı.

MHP Düzce Milletvekili adayları adına düzenlenen MHP İlçe iftarına davet edilmediklerini dile getiren ülkücüler, var olan duruma tepki göstererek ; ? bu yönetim bir şey yapıyor ne yaptığını kendileri de bilmiyor ? eleştirisinde bulundu.

İftar programından basında çıkan haberler sayesinde olduğu dile getiren bir ülkücü ise, küçücük bir ilçede parti üyesine ulaşamayan bir yönetimin seçmene hiç ulaşamayacağını dile getirerek, 24 Haziran seçimleri sonrası MHP ilçe yönetiminde tepeden tırnağa radikal bir değişimin zorunlu olduğunu dile getirdi.

Sosyal medya üzerinden yapılan sayısız yorumun tamamnında, kendilerine neden haber verilmediğini sougulayan Ülkücüler, yönetim ile parti üyeleri arasındaki koordinasyonsuzluğa dikkat çekerek, bundan sonra yapılacak etkinlikler için daha dikkatli olunmasını istediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.