Panel'de Öğrencilerle Bir Araya Geldiler

Panel'de Öğrencilerle Bir Araya Geldiler

Düzcesporun daha başarılı olabilmesi için öncelikle Düzce’de Düzcespor bilincinin yerleşmesi gerektiğine işaret edilen panelde öğrencilerin soruları cevaplandı.

 

 

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Bölümü olarak düzenlenen panele Kulüp Başkanı Orhan Aydın, Kulüp Yöneticimiz ve aynı zamanda Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu, Teknik Direktör İskender Eroğlu, takım kaptanımız Sabutay Alper Bayülken, kalecimiz Gökhan Siverek ve defans oyuncumuz Enver Ayyıldız konuşmacı olarak katıldılar. Panelin açılış konuşmasını yapan Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Emre Tireli, Düzce’de arkasından büyük bir kitleyi sürükleyen ve heyecanla her hafta maçlarını beklediği Koca Çınar Düzcespor’u burada ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti.  Düzcespor ile Spor Bilimleri Fakültesi’nin ortaklaşa çalışabilmesi adına adımları atmak oldukları ifade etti ve Düzce Üniversite ile Düzcespor’un başarısının daha da nasıl arttırabilirizi konuşmak olduğunu dile getirdi.

 

İlk olarak Kulüp Başkanı Orhan Aydın ile başlayan panelde başkanımız kendini tanıtarak başladığı konuşmasında ise şu ifadelere yer verdi; “18 yıldır Düzcespor’un çeşitli kademelerinde görev aldım. Bizler kulübü kurumsallaştırmak adına bir takım yollar izleyeceğiz. Daha az parayla daha çok şeyler yapabilmek istiyoruz. Biz yönetim olarak göreve geldiğimizden beri Düzcespor’u adından sıkça söz ettirebileceği bir platforma taşımak için büyük çaba sarfediyoruz. Bunun için öncelikle tüm şehrim takıma sahip çıkması gerekiyor. Bu düşüncenin yanı sıra öncelikle Düzce’de Düzcespor bilincinin yerleşmesi de oldukça önemli. Yönetim olarak bizim başarılarımız bir şekilde takımımıza da yansıyacak. İyi bir anlayışla başarılı bir yöneticilik yapacağız. Düzcespor bilincini de toplumumuza yerleştirdiğimiz zaman Düzcespor olarak büyük başarıları yakalayacağımız günlerin fazla uzakta olmadığını rahatlıkla ifade edebilirim” dedi.

 

Ardından Celal Kasapoğlu ise konuşmasında; Düzcespor'u ben bu zamana kadar hep taraftar olarak takip ettim artık yönetimde bir sorumluluk almış oldum.dedi  Benim hayal ettiğim bir Düzespor var aslında. Yılık bazda ekonomik problemler yaşayan, sezonu nasıl tamamlayacağız kaygılarından arınmış ve ileriye dönük olarak ciddi manada vizyon ortaya koyabilen bir spor kulübü olarak gözümde canlanan bir imaj vardı. Öncelikle Başkanımız doğrultusunda bu hedefi tanımlamamız gerekiyor. Dzücespor kulübünü nereye taşımak istiyoruz? Kısa vadede, orta vadede ne gibi planlamalar yapmamız lazım? Bu sorulara cevap arıyoruz. Önümüze koyduğumuz hedef şu yönden önemli; Sadece anlık olarak yaşadığımız problemleri çözmek üzere anlayışla hareket etmeliyiz. Aksi takdirde arzuladığımız kimliği kazandıramayız. Mevcut yönetimimizinde bu anlayışta olduğunu ve Düzcespor'u istediği arzuladığı yere götürebilecek bir güçte olduğunu düşünüyorum"  şeklinde konuştu.

 

Teknik Direktör İskender Eroğlu'da yapmış olduğu konuşmasında; "2016 yılında yeniden gelmiştim buraya. Sportif anlamda burada çok güzel günler geçirdim. Düzce’de çok farklı bir duygu hissediyorum. Burada olmaktan çok mutlu oluyorum. Dedi  Son 5 haftadır buradayız. Sportif anlamda güzel günlerde geçirdik. Futbolu çok seven bir şehirdeyim. 2016 yılında geldiğimde mütevazi bir takımlar gelse de stadın kapasitesi 5000 olsa bile 7000- 8000 kişiye oynadığımızı da biliyorum. Beni de çeken bu olsa gerek.” Dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.