İkinci Hazırlık Maçında Golsüz Prova

İkinci Hazırlık Maçında Golsüz Prova

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci hazırlık müsabakasında Düzcespor Katar 2. Ligi ekiplerinden Al- Bidda ile golsüz berabere kaldı.

 

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci hazırlık müsabakasına çıkan t Düzcespor, bugün Katar 2. Ligi ekiplerinden Al- Bidda ile saat 15:00’de Fenerbahçe Serkan Acar Tesislerinde bulunan sahada karşı karşıya geldi ve müsabaka golsüz beraberlikle tamamlandı.

Düzcespor ilk hazırlık müsabakasında olduğu gibi sahaya İbrahim, Enver, Burak, Kadir Bilimlier, Fırat, Güney, Yücel Kadir Yılmaz Çelik, Tunahan, Ahmet Maran ve Ali Göçmen ilk onbiri ile çıktı. Katar 2. Ligi ekibi karşısında teknik direktörümüz iskelet kadroyu oluşturmak adına ilk yarıda futbolcularımız ile başlarken ikinci yarının 65. Dakikasında ise mevcut kadroyu dışarı alarak yerine ise genç futbolcularımıza şans verdi. Karşılaşmada takımımız, Düzcespor Teknik Direktörü Adem Neboğlu’nun vermiş olduğu görevleri yerine getirdi. İkinci yarıda ise oyuna dahil olan genç kadromuz ile de gol arayan takımımız sahadan golsüz eşitlikle ayrılmış oldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.