Erzinspor 0 - Düzcespor 0

Erzinspor 0 - Düzcespor 0

Düzcespor TFF 3. lig 4. hafta maçında deplasmanda Erzinspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele toplam 9 sarı kart çıkarken, her iki takımda 1 puana razı oldu.

 

Temsilcimiz Düzcespor, Erzinspor deplasmanına mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Şehit Muhammed Oğuz Kılınç Stadında Düzcespor’un vuruşu ile başlayan mücadele de her iki takımda karşılıklı gol pozisyonlarına girsede başarılı olamadı ve ilk yarı

0-0’lık eşitlik ile sona erdi. Düzcespor’da Adem Nebioğlu mücadelenin ikinci yarısında Necati Baş’ı oyundan alarak oyuna Abdülsamet Can’ı sürdü. 63. dakika Ali Göçmen yerine Aybars Garhan’a, 88. Dakikada Melik Yeğin’de Emir Yıldırım’a yerini bıraksa da Düzcespor aradığı golü bir türlü bulamadı. Rakip takımda 73. Dakikada Sinan Gayla, 84. Dakikada Serdar Deniz ve 87. dakikada Şahin Tüter oyuna girsede skorda değişikliği yapamadı. Mücadele Düzcespor’dan Ali Göçmen, Burak Koçer, Fırat Hekimoğlu, Ahmet Maran ve Güney Polat, Erzinspor’dan Ender Gör, Nureddin Ersoy, Selim Başev ve Emre Baysal sarı kart gördü. Müsabaka da her iki takımda skoru değiştiremeyerek 1 puana razı olurken, Erzinspor 5 puanla 7. sırada yer alırken temsilcimiz Düzcespor’da aynı puan ve averaj farkı ile 9. sırada yer aldı. Düzcespor haftaya evinde Tokatspor ile karşı karşıya gelecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.