Düzcespor Sarıkart Mağduru

Düzcespor Sarıkart Mağduru

Türkiye Futbol Federasyonu 3. lig 1. grupta mücadele eden Düzcespor Deplasmanda Çatalcaspor ile karşı karşıya geldi. Geçen hafta oynadığı Karbel Karaköprü Belediyespor maçında 7 sarı kart gören Düzcespor’da bu kartların bedeli bu hafta oynanan Çatalcaspor maçında ortaya çıktı. Birçok futbolcusu ceza sınırında olması nedeniyle Düzcespor, iyi oyun ortaya koyamayınca sahadan 2-0 yenik ayrıldı.

 

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. grupta mücadele eden Düzcespor, ligin 14. haftasında deplasmanda karşılaştığı Çatalcaspor karşısında 2-0 yenildi. Geçen hafta oynanan Karbel Karaköprü Belediyespor karşılaşmasında 7 futbolcu sarı kart görmüştü. Bu sarı kartlar nedeniyle birçok futbolcu kart sınırında bulununca istediği futbolu ortaya koyamayan Düzcespor mağlup olmaktan kurtulamadı. Karşılaşmada Çatalcaspor ilk yarıda bulduğu gollerle üstünlüğü sağladı. 13. dakikada Çatalcaspor adına Ömer Faruk Acı ile 1-0 takımını öne geçiren golü attı.

 

Maçın 38. dakikasında ise Önder Akdağ Çatalcaspor’un 2. golünü attı.

 

Maçta başka gol olmayınca Çatalcaspor sahadan 2-0 galip ayrıldı. Bu mağlubiyetle Düzcespor 19 Puanda kalırken 9. sırada yer aldı. Gelecek hafta ise Düzcespor, Silivrispor ile deplasmanda karşılaşacak. 1 Aralık Pazar günü bu hafta oynadığı Ziya Altınoğlu Stadında karşı karşıya gelecek.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
24.11.2019
19:54

Böyle futbol oynayarak playof hedeflemez Adem hoca hedefe göre futbol oynatması lazım yoksa düzcespor yerinde sayar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%47,76
Adil kara


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.