Yönetimden Taraftara Teşekkür

Yönetimden Taraftara Teşekkür

Düzcespor Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Bıyık, Hafta sonu galibiyet getiren maç sonrası açıklamalarda bulunarak Düzcespor taraftarına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Hafta sonu 18 Temmuz Şehir Stadında oynanan Düzcespor - Yomraspor maçında Düzcespor’un aldığı galibiyet sonrası açıklamalarda bulunan Düzcespor Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Bıyık, taraftara teşekkür etti.

“Stadımız neredeyse yüzde 90 doluydu”

Düzcespor Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Bıyık ilerleyen dönemlerde takımı daha yüksek seviyelere taşıyacaklarını belirttiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“İlerleyen günlerde inşallah yarıdan sonra takviyelerimizle daha güçlü bir Düzcespor olarak seyircinin önüne çıkacağız. Takımın ilk olduğu mücadele ligde kalmaktı biliyorsunuz ki. Şu an da ligde kalmakla alakalı bir problemimiz yok. Yukarılara doğru tüm hızımızla, başkanımız ve yönetim kurulumuzla beraber inşallah güzel işlere imza atmak için çalışacağız. Özellikle de taraftara çok büyük teşekkür etmek istiyorum. Gördüğünüz gibi stadımız neredeyse yüzde 90 doluydu. İnşallah önümüzdeki Düzce’de olacak diğer maçlarda da bu doluluğu bekliyoruz. Düzce için çalışıyoruz. İnşallah Düzce halkına büyük bir sinerji göndereceğiz.”

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.