Düzcespor Disiplin Kuruluna Sevk Edildi

Düzcespor Disiplin Kuruluna Sevk Edildi

Geçtiğimiz hafta oynanan maçta taraftarlar tarafından sahaya yabancı madde atılması nedeniyle Düzcespor Kulübü disiplin kuruluna sevk edildi. Bu gelişmenin ardından Başkan Gökhan Kapoğlu, “Sahaya yabancı madde atanlarla yollarımızı bugünden tezi yok ayıralım” diyerek sert çıktı.

19 Ocak Pazar günü Düzcespor – Çankaya mücadelesinde sahaya atılan yabancı madde nedeniyle Düzcespor Kulübünün disiplin kuruluna sevk edilmesinin ardından Başkan Gökhan Kapoğlu açıklamada bulunarak "Sahamızı kapattırmak için küfür etmek isteyenler gitsin dağ başında küfür etsin, sahaya yabancı madde atanlarla yollarımızı bugünden tezi yok ayıralım" ifadelerinde bulundu.

Haftasonu 18 Temmuz Stadyumunda oynanan Düzcespor Çankayaspor  FK müsabakasında 43. dakikada hakemin verdiği ters karardan dolayı maraton tribününden Düzcespor taraftarı tarafından sahaya atılan 1 adet çakmak rakip takımın 66 numaralı futbolcusunun kafasına isabet etmişti. Ayrıca müsabakanın 88. dakikasında hakeme yönelik çirkin tezahürat yapıldığı tespit edildi. Bunu tespit eden maçın gözlemcileri Düzcsepor'u disiplin kuruluna sevk etti. Disiplin kurulu tarafından Düzcespor yönetiminden savunma istendi. Geçtiğimiz yıllarda sıklıkla karşılaşılan disipline sevk edilme olayları bu sezon ilk kez yaşandı. Bunun için Düzcespor Kulübü’ne sadece ihtar verilmesi bekleniyor.

YÖNETİMDEN TARAFTARA ÇAĞRI

Düzcespor Yönetim kurulu en son Düzcespor'un taraftarları ile  Şiralık tesislerinde yaptığı yemekli toplantıda bu konuyu gündeme aldı. Taraftar liderlerine çağrıda bulunan Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu; "Yönetimde ki arkadaşlarımla  bu yola çıkmaya karar verdiğimizde, 12 adam olan siz cefakar taraftarlarımıza, yürekleri  Düzce aşkıyla çarpan büyüklerimize güvendik. Ligin ikinci yarısına çok  iyi hazırlandık. Her mevkiye  önemli transferler yaptık. Sahaya çıktıklarında Düzcespor’un başarısı için delice koşan, ter döken  futbolcu kardeşlerimize biz güveniyoruz, sizler de güvenin, onlara sahip çıkın! Kardeşlerim, Değerli Büyüklerim, Taraftarımızla,  camiamızla, her şeyden üstün  tuttuğumuz Düzceli kimliğimizle, birlik içinde, önümüze koyduğumuz  hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Lig uzun bir maraton, Zaman zaman zorluklar yaşayacağız. Galip geleceğimiz gibi, berabere kalacağımız, hatta mağlup olacağımız maçlarımız da olacak.  Ama yıkılmayacağız. Asla  tahriklere kapılmayacağız.  Rakiplerimize küfür etmeyeceğiz.  Sahamızı kapattırmak için küfür etmek isteyenler gitsin dağ başında küfür etsin. Sahaya yabancı madde atanlarla  yollarımızı  bugünden tezi yok ayıralım. Düzcespor’umuzu  yöneticisi ile taraftarı ile Türkiye’nin  parmakla gösterilen   takımı yapmak istiyoruz. Biz size güveniyoruz, siz de, Futbolcularımıza, hocamıza ve bize güvenin! Düzcespor’umuzu el ele vererek  hep birlikte şampiyonluğa taşıyacağız! Gayret Bizden Takdir Cenabı Allah’tan!

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
22.01.2020
18:48

Taraftarların icinden pislik yapanlar,kufürbazlar yine taraftarlar tarafından etkisiz hale getirilmelidir. Oto kontrol şart.polisin görev yaptığı da söylenemez,müsama gösteriyorlar.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,42
Murat


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.