Başkan Çam’dan Düzcespor’a Ziyaret

Başkan Çam’dan Düzcespor’a Ziyaret

Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam Düzcespor’un Şıralık Tesislerini ziyaret ederek yönetimle bir araya geldi. Başkan Çam Düzcesporlu futbolcuların Şile Yıldızspor maçı öncesinde tüketmeleri için Yığılca’dan getirdiği organik ürünleri yönetime teslim ederek karşılaşmada başarılar diledi.

Düzcespor’a desteğini her alanda hissettiren ve yalnız bırakmayan Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam Düzcespor’un Şıralık tesislerine gece ziyaretinde bulundu. Başkan Çam, Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu yönetim kuruyu üyeleri ve teknik heyet ile biraraya gelerek, Düzcespor’un ligdeki son durumunu değerlendirdi.

Başkan Çam futbolcuların tüketmesi için Yığılca’dan getirdiği organik ürünleri teslim etti. Gece ziyaretinde sporculara organik köy peyniri, yumurta, bal ve köy tereyağı getiren Çam şu görüşlere yer verdi; “Düzcespor bizim takımımız, şehrimizin takımı. Başarısıyla hepimizi gururlandırıyor. Özellikle Gökhan Kapoğlu Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerinin takımın başına geçmesiyle birlikte şehirde müthiş bir atmosfer yakalandı. 7 maçtır takımımız puan kaybetmiyor. İnşallah Şile Yıldızspor karşılaşmasında da 3 puanı evimizde alacağız. Biz de bu akşam Düzcespor’umuzun değerli yönetimini ziyaret ederek futbolcularımıza çam sakızı çoban armağanı ürünler getirdik. Yığılcamızda yetişen organik köy ürünleri ile futbolcularımıza iyi gelecektir. Düzcespor’a başarılar diliyorum. Ayrıca Yönetim Kurulu ve Teknik Heyete nazik kabullerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.