Çocuklar İsteklerini İlettiler

Çocuklar İsteklerini İlettiler

Çocuklar İsteklerini İlettiler

Düzce Belediyesi Çocuk Kulübünde eğitim gören öğrencileri Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Cengiz Tuncer ziyaret etti.

Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü birbirinden farklı branşlarda çocukların yeteneklerini ortaya çıkarmaya devam ediyor.

Bilimsel, sanatsal ve sosyal alanlarda hazırlanan atölyelerde eğitim gören çocukları yakından takip eden isimlerden biri de Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Cengiz Tuncer oldu. Çocuk Kulübünü ders saatleri arasında ziyarete giden Tuncer burada atölyeleri gezerek çocuklarla tek tek sohbet etti.

Etkinlikler ve öğrendikleri hakkında çocuklara sorular sorarak eğitimler sırasında herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını da sordu. Kulüpte görev yapan öğretmenlerle de görüşen Tuncer, "en büyük hazinemiz çocuklarımızdır. Burada onların yeteneklerini ortaya çıkarmak, ilgi alanlarını fark etmelerini sağlayan öğretmenlerimiz çok önemli bir iş yapıyor.

Kulübümüzde eğitim alan çocuklarımızın burası hakkındaki fikirlerini sormak istedim, onlara verdiğimiz değeri hissetsinler. Burada onların geleceğine katkı sağlayan, özveri ile çalışan öğretmen ve personelimize de teşekkür ediyorum" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.