ADD’den Salon İptaline Tepki

ADD’den Salon İptaline Tepki

ADD’den Salon İptaline Tepki

Atatürkçü Düşünce Derneği Düzce Şubesi Başkanı Atay Yılmaz, Düzce Belediyesi Kütür Merkezinde düzenlenecek olan etkinliklerinin iptal edilmesine tepki gösterdi.

ADD’den salon iptaline tepki Atatürkçü Düşünce Derneğinin (ADD)   Kültür Merkezinde düzenleyeceği etkinlik için salonun ödeme karşılığı tahsis edilmesine rağmen sonradan iptal edilmesini kınadı.

Yılmaz “  Bu karar ile Rabia Heykelinden sonra Düzce şehrinin alnına bir kara leke olarak eklenmiştir” dedi .

Atay Yılmaz, yaptığı basın açıklamasında etkinliğin gerçekleştirileceği salon taleplerinin önce kabul sonra iptal  edildiğini belirterek  “ADD olarak CHP Meclis üyesi Eren Erdem’in 2 Şubat 2020’de söyleşide bulunması için Kültür Merkezi  Salonunu Düzce Belediyesinden talep ettik. Talebimiz Kabul edildikten sonra ödememizi yaptık. Talebimiz Düzce Belediyesi tarafından Kabul edilmesi ve ödeme sonunda tarafımıza belge verilmesi salonunun tarafımıza tahsis edildiğinin kanıtıydı. Konuğumuzun sözü edilen salonunda Devrim ve Demokrati Şehitleri konulu konuşma yapacağı programı üyelerimize halkımıza duyurduk.” dedi.  Atay Yılmaz daha sonra kendisinin telefonla aranarak  salon tahsisinin iptal edildiğinin bildirildiğini  söyledi. Yılmaz,  Belediye Başkanı Faruz Özlü adına yetkili bir görevli ile görüştüklerini  belirterek , kendisine Eren Erdem’in sakıncalı olduğu , söyleşinin Düzce Belediyesine ve Belediye Başkanınına zarar vereceği için sözü edilen salonun derneğe tahsisinin iptal edilmesine karar verildiğini  anlattı. Yılmaz  kararının incitici ve kabul edilemez olduğunu belirterek, sorumsuz, adaletsiz ve nezaketsiz bulduklarını belirtti.  Atay Yılmaz, görüşlerini şöyle paylaştı:

“Belediye Başkanı Faruk Özlü, Atatürkçülerin konuşmalarını engellemek için Düzce halkından oy almadı. Belediye yetkilileri altıkları bu kararla Rabia Heykelinden sonra Düzce şehrinin alnına bir kara leke daha eklemişlerdir. Düzce Şehri devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu dünyada aydın devletler arasında yer alan TC’nin onurlu ve güzel, aydınlık insanların yaşadığı bir şehirdir. Derneğimizin konuğu olacak olan Eren Erdem 2 Şubat tarihinde saat 14.00’de Konsopa Otel’de söyleşide bulunarak kitaplarını imzalayacaktır” dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
23.01.2020
08:05

Doğru bir karar vermiştir belediye, pkklı itlerle gezen bizim salonumuza değl kapısına dokunamaz, keşke szlerde biraz bu şahsiyetsizlerin sizlere yaptığını görbildeydiniz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,46
Angel


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.