Engellilere de el uzatıyor

Engellilere de el uzatıyor

Düzce’nin tek engelli muhtar adayı Yığılca Orhangazı Mahallesi Muhtar adayı Muhammet Esat Balcı, çevresinde kendisi gibi engelli olan vatandaşlara da el uzatıyor. Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği ile engellilerin ihtiyaçlarının giderilmesine vesile olan Balcı, muhtar seçilirse hizmet konusunda kendisinden emin.

Cam kemik hastası 25 yaşındaki Muhammet Esat Balcı, tüm engellilere örnek olacak bir şekilde  market işletirken, aynı zamanda çocukluk hayalini gerçekleştirmek için Yığılca’da Orhangazi mahallesi muhtar adayı oldu.

Okula hiç gidemediğini ve okuma yazmayı kendi imkanları ile öğrendiğini söyleyen Balcı, “ kazanmak için var gücümle çalışıyorum. Halkla görüşüp ikna etmeye çalışıyorum. Hiç bir engelimiz yok, gerekli her yere ulaşabiliyoruz. Mahalle halkımız gayet memnun, kendilerine örnek oluyoruz. Arkanızdayız diyorlar.” Şeklinde konuştu.

Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği başkan yardımcısı Dilek Şen, Muhammet Esat’la zaman zaman engelli vatandaşlara yardım konusunda irtibat halinde olduklarını söyleyerek, muhtar seçilirse de başarılı olacağına inandığını belirtti.

Hem marketinde günlük işlerini yapan bir yandan da seçim için çalışmalarını yürüten Muhammet Esat Balcı’ya mahalle sakinlerinden de tam destek var.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
11.3.2019
17:05

Muhtarimiza destegimiz tam Tum Türkiye ye ornek olacagiz insallah:)

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,98
Orhangazi sakini


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.