Ayşe Keşir Sel Mağduru Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Ayşe Keşir Sel Mağduru Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Ayşe Keşir Sel Mağduru Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, geçtiğimiz gün Düzce’de meydana gelen su taşkını sonrası vakit kaybetmeden olay yerine geldi. Beyköy beldesine bağlı Uğur ve Çınardüzü köylerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Düzce’de şiddetli yağış ile birlikte derelerin taşması sonucu köylerde su taşkınları meydana geldi. Su taşkının ardından olay yerine gelen Keşir, Beyköy beldesine bağlı Uğur ve Çınardüzü köylerini ziyaret etti.

Keşir, su taşkınından zarar gören köylerde incelemelerde bulunarak, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Yürütülen çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan Keşir, daha sonra Belköy beldesini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Keşir, oluşan tahribatın giderilmesi için çalışmaların hızla devam ettiği bilgisini vererek, “Su taşkınından etkilenen vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Tahribat olan yerlerin en yakın zamanda normalleşmesi ve taşkının tekrarlanmaması için gerekli işlemleri takip edeceğiz.” şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
25.07.2021
19:35

Gezmeyle olmaz kimin derdine çare oldular ona bakarım ben

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,87
Ali duzceli
24.07.2021
20:08

Sayin ayse hanim sel bolgesinden once duzce kadin kollarini bi degistrn artik duzceliler olarak gonul asuk istenmiyor onun tek derdi kendi cikarlari olmus birakin belturda bos islerle urasin alin onu artik ordan

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,75
Düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.